Månadsarkiv: Februari 2015

 1. Vi intervjuade Shay Peretz på Yoga Games i Stockholm

  Vi intervjuade Shay Peretz på Yoga Games i Stockholm

  Shay Peretz på Yoga Games i Stockholm 2015

  Ett av Shays karaktärsdrag är hans ödmjukhet och han beskriver hur mycket det finns att lära sig i sin egen yogapraktik och hur han växt starkare i sin trygghet genom tvivel och osäkerhet..."

  Shay Peretz är THE dragplåtser på Stockholms yogastudios. Fyllda yogasalar med förväntansfulla människor inför hans klasser och han välkomnar folk tills yogamattorna ibland ligger på varandra. S

  Shay skapar med sin passion för yoga, sin värme och öppenhet en upplevelse av att våga släppa kontrollen och utforska rörelsernas inneboende kraft.

  Han får hela yogarummet till att bli en enda stor yogadansande organism, med djup andning till dynamiska rörelser - en fantastisk upplevelse för alla oss som fått chansen att ta del av hans självklara sätt att undervisa.

  Shay har influenser från traditionell Ashtanga y....

  Läs mer »
 2. Satu Tuomela Yoga Games 2015

  Satu Tuomela Yoga Games 2015

  Satu Tuomela: Vilken form av yoga är du lärare i? Varför valde du just denna form?

  Jag undervisar i Yoga helt enkelt. Men det jag erbjuder är att det kommer från mig i sin mest autentiska form. Jag är främst lärare i Embodied Flow™ och Yin Yoga. Men jag har inte valt det. Jag hittade det i mig själv. 

  Var kommer inspirationen till din undervisning ifrån? Och är det en speciell inspiration eller ett speciellt tema som du jobbar med just nu?

  Satu Tuomela Åh, från många saker!

  Allt som händer i detta fantastiska universum. Särskilt musik, naturen, kosmos och den eviga utforskningen av den mänskliga formen och sambandet mellan kropp och själ. Just nu är jag väldigt inspirerat och intresserat av balansen mellan själ och kropp.

  Du ansvarar för en workshop på YogaGames i Stockholm. Vad kan man förvänta sig om man dyker upp?

  Förvän....

  Läs mer »
 3. Milla floryd Yoga Games 2015

  Milla floryd Yoga Games 2015

   

  What kind of yoga do you teach? Why have you chosen this?

  På Yoga Games Sthlm undervisar jag en acroyoga-klass. Anledningen till det är för att de bad mig. Jag undervisar vinyasa, acro och flygande yoga mer eller mindre på heltid och jag favoriserar inte någon form över en annan. I mina ögon är de fina komplement till varandra.

  What inspires you for your classes? And is there a theme/inspiration that you are currently working on?

  Jag inspireras av rörelse och form. Jag får många av mina idéer till undervisning från dans, cirkus och konstvärlden. Jag kommer nog aldrig sluta fasineras av de oändliga möjligheterna en kropp besitter. Alla magiska rörelser vi kan göra, alla former vi kan ta. De känslor vi kan förmedla.

  Om det är något specifikt jag jobbar med just nu? Transitions. Sträckan mellan olika asanas. Resan - inte målet.

  You are hosting a workshop at the Yoga Games in Stockholm. What to expect, if attending your workshop?

  Kom....

  Läs mer »