Rea Yogakläder

Rea yogakläder och yogautrustning till bra priser?

Då har du kommit rätt! På YOGALOVE har vi nämligen ett stort utbud av yogakläder och allt annat du kan tänka dig behöva inför ditt yogapass och allt detta till bra priser! Vill du köpa yogakläder till nedsatt pris? Här samlar vi fina yogakläder med rabatt!

11 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. SPIRITUAL GANGSTER Yogakläder Namaste V-Neck
 2. Onzie yoga short för män- Wolf Grey
 3. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 4. Run & Relax Bandha Yogabyxor Beautiful black
  Ej i lager
 5. Spiritual Gangster Yogakläder Women's Mermaid Hoodie
 6. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 7. Spiritual Gangster yogabyxor Here for the Savasana
 8. Spiritual Gangster Sunset Lotus Dry Bag
 9. Onzie yogabyxor High Rise Leopard
 10. Onzie Long Yoga byxor Charcoal Snake
 11. Run and Relax Seamless Sports bh

Rea på Yogakläder från tex Onzie etablerades i Venice Beach

Vi erbjuder kläder från flertalet välkända märken som till exempel Onzie och Run and Relax och detta till förträffliga priser. Onzie är ett varumärke som specifikt riktar in sig på yogakläder för kvinnor. Varumärket är oberoende och själva företaget styrs helt av kvinnor. Grundaren av Onzie är själv en yogaguru och därmed vet du att dina yogakläder från Onzie har skapats av någon som har koll.

Yogabyxor på rea för Damer online 

Varumärket etablerades i Venice Beach, California, vilket anses vara ett centrum för en aktiv livsstil. På Onzie är de noga med att kläderna ska hålla högsta standard varav de själva testar kläderna under olika förhållanden för att säkerställa denna standard när kläderna väl kommer till dig. Dessutom har de en lokal produktion där 99% av all produktion av kläder sker i Los Angeles. Därmed erbjuder vi på Yogalove.se yogakläder från Onzie med ett stort utbud av varumärkets leggings men även linnen. Förutom detta erbjuder vi även kläder till reapriser från varumärket Run and Relax.

Run and Relax har ett stort utbud av yogakläder och yogautrustning.

Varumärket etablerades i Norge 2011 med visionen att inspirera moderna, upptagna kvinnor att hitta en bättre balans mellan jobbet, familjen och det sociala livet med hjälp av en hälsosam livsstil. Run and Relax utvecklar yogakläder med fokus på att använda fabrikat av hög kvalitet med bra funktionalitet samt att producera kläder som inspirerar kvinnor till att vara mer aktiva och nå en inre känsla av avslappning.

Vi erbjuder bland annat flertalet leggings samt sport-bh:ar.

På Run and Relax används fabrikat av hög kvalitet så som bambu, vilket är ett naturligt antibakteriellt material som är perfekt när man svettas mycket, som vid yoga, och dessutom kan bambu ge en svalkande känsla. Självklart erbjuder vi på yogalove därför kläder från Run and Relax och dessutom har vi kläder från varumärket till reapriser! Vi erbjuder bland annat flertalet leggings samt sport-bh:ar.