Månadsarkiv: November 2016

 1. Hot yoga Göteborg

  Hot yoga Göteborg

  Bikram Yoga Göteborg & Hot yoga Göteborg

  För den som vill ha en het upplevelse i höstkylan kan ett pass hot yoga sitta perfekt medan vinden viner runt knutarna. Vem säger att hösten måste vara deprimerande och kylig in i märgen?

  Vi guidar dig till var du hittar hot yoga i Göteborg, eller som dess ursprungsnamn var, Bikram yoga. Hot yoga är som namnet antyder en inriktning som övas i värme, närmare bestämt runt 40 grader. Värmen hjälper lederna att bli mjukare, hjälper kroppens utrensning via ökad svettning, öppnar blodcirkulationen samt ger ökad syressättning. För att inte tala om en bra workout.

  Här nedan listas studior där du kan hitta Hot yoga i Göteborg:

  Bikram Yoga Göteborg - Vad är egentligen skillnaden på Bikram Yoga och Hot Yoga?

  Det behöver inte vara så stor skillnad, men certifierade Bikramstudios följer principer och regler som....

  Läs mer »
 2. Hot Yoga Stockholm

  Hot Yoga Stockholm

  Vill du komma ifrån höstkylan i huvudstaden och svettas på ett hot yoga-pass har du kommit rätt.

  Stockholm har landets största utbud av olika typer av hot yoga, allt från tre certifierade bikramyogastudior till hot yoga i alla tänkbara varianter.

  Hot yoga är som namnet antyder en inriktning som övas i värme, närmare bestämt runt 40 grader. Värmen hjälper lederna att bli mjukare, hjälper kroppens utrensning via ökad svettning, öppnar blodcirkulationen samt ger ökad syressättning. För att inte tala om en bra workout.

  Här nedan är ett axplock av ett par studior med Hot yoga i Stockholm:

  Hot Yoga Stockholm (f.d. Bikram Yoga Södermalm)

  Mitt på Söder ligger Hot Yoga Stockholm i dessa hippare delare av huvudstaden, på Gotlandsgatan 53B vinkelrätt mot Götgatan. Studion har fram tills nyligen varit en certifierad Bikramyogastudio men har valt att gå ur denna ”franchise”, då den ställer ganska strikta krav på efterlevande av en specifi....

  Läs mer »