OM YOGALOVE

Philip, varför  har du startat yogalove?

Yogalove.se är en inbjudan till dig att öppna dörren till en värld där du kan ta del av de bästa yogabloggarna och där de mest garvade yogierna, mästarna och eldsjälarna delar med sig av sina guldkorn. Här hittar du du också bra tips och idéer på allt från yogamattor och kläder till mindfulness. Se det som en gratis present till dig som bara inte kan leva utan yoga i din vardag… precis som jag. Kodordet, eller kärleken, är yoga.  För mig handlar yoga inte om tro, ett liv med försakelser, säckiga byxor eller konstig indisk sång. Det handlar om en känsla i kroppen, i hjärtat och i huvudet. Det handlar om en träningsform som förenar muskler och mindfulness. Det handlar om önskningar,  handlingar och ett ökat givande av sig själv. Och om att få mera...ut av livet. Min idé är en webbsida där det finns utrymme för att med hjälp av ord och bilder dyka djupare in i yogan värld, och inte minst till att träffa några av de mest spännande yogapersonligheterna som vi har här i Skandinavien.  Min vision är en inspirerande hemsida full av förslag på hur och var man kan hitta fram till yogastudier i landet och till den yogaform som bäst passar just dig - inklusive beskrivningar av de många olika formerna av yoga.

Varför yoga?

Därför att jag plötsligt befann mig på en plats i livet där det kändes rätt att röja upp, börja om från början och se inåt. Jag har under många år levt det snabba city-business-partylivet. Efter en inbromsning behövde jag fundera på vad som har hänt inom mig. På något sätt hamnade jag en dag hos Hamsa Yoga..vet faktiskt inte riktigt hur det gick till, kände inte alls till Hamsa, eller yoga heller för den delen. Så här efteråt  kan jag se att jag nog bara följde mitt hjärta. Jag var en sökande och hade en längtan som jag inte riktigt visste hur jag skulle hantera. Något med att börja om...Och något med att hitta en balans mellan ett uppskruvat vardagsliv, att vara far, att betyda något för andra.

Så, kanske lite corny, men yogalove har fått sin tillblivelse ur min kärlek och tacksamhet för det yogan har betytt på min egen väg genom livet - en vän, ett ljus, en inspiration...på det moderna storstads-yogiaktiga sättet.

Ett tack från hjärtat till dem som jag har mött på vägen och som har bidragit till och stöttat mig ifråga om yogalove.se. Evig tacksamhet till Hamsa Yoga Studio för inspirationen till att upptäcka vem jag är.”

Allt gott!
Philip 


 

Philip Monberg

philip@yogalove.dk
+45 28720509