Yogashorts

Yoga shorts dam & Yoga byxor dam 

Särskilt när man gör Bikram yoga och hot yoga och svettas mycket kan det vara en fördel att byta ut yogabyxorna mot yogashorts. Men även när man tränar på sommaren och det är varmt ute eller om man skulle ha tur att åka på yoga retreat där vädret är lite varmare än här, kan det kännas skönt och bekvämt att träna i yogashorts.


2 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Onzie yoga short för män- Wolf Grey
  2. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell

Yoga shorts bra kvalitet att du kommer känna dig både avslappnad

Vi har valt ut yogashorts av jättebra kvalitet som är som gjorda för yoga, men som naturligtvis också funkar hur bra som helst att använda till andra träningsformar. Som märket Run & Relax antyder är yogashortsen också perfekta att springa i – och förstås går det bra att slappna av i dem också!

Med fokus på funktion, komfort och modern och sporty design kan du vara säker på att du kommer känna dig både avslappnad och fin i yogashortsen som finns att köpa här på Yogalove.  Ofta är yogashorts och yogabyxor väldigt tajta och kroppsnära – därför är det viktigt med bra kvalitet, så du så lite som möjligt känner av dina kläder när du gör yoga.

Yogashorts om du gör Bikram Yoga eller Hot Yoga.

Oavsett om du gör Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Bikram Yoga, Hot Yoga eller fokuserar på en lugnare yogaform som Yin Yoga, är det essentiellt att dina yogakläder inte stör din fokus. Här i shoppen på Yogalove har vi noggrant valt ut yogashorts och andra yogakläder från märken som är kända för att göra yogakläder av bästa material och kvalitet, så du kan vara säker på att hitta yogashorts som du kommer uppskatta länge.