Handla på Yogalove.se

Fullständiga köpvillkor

Denna köpinformation utgör inte villkor för att handla på Yogalove.se

Företagsinformation:

YOGALOVE
Via Merlo 20 90133 Palermo, Italy

Handla på Yogalove.se

YOGALOVE säljer både till företag och privatpersoner. Hos oss beställer du tryggt och enkelt via Yogalove.se. Om du skulle ändra dig kan du också ändra din beställning eller göra en avbeställning. Alla produkter som säljs hos oss är anpassade för den nordisk marknaden.

Kundservice

Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna att om du ska vara nöjd och känna dig trygg med att handla hos oss. Om något problem skulle uppstå i samband med ditt köp kommer alltid vi försöka lösa det tillsammans med dig på bästa sätt.

Priser och betalning

Alla priser hos Yogalove.se är inklusive moms. Hos oss kan du välja mellan följande betalningsalternativ:
Kortbetalning (KCO)
Direktbetalning (via bank, KCO)

Leveranstid

Produkter levereras till DHL pakkeshop.

YOGALOVE Sverige skickar beställningar under helgfria vardagar..

Paket: Levereras inom cirka 4- 5 helgfria vardagar i samarbete med Posten.

Fri leverans / Fria Returrätt

YOGALOVE erbjuder fri leverans för beställningar över 199 SEK, annars tillkommer en fraktavgift på 79 SEK.

Köparen måste själva betala för betalning för retur och kläder ( 60 SEK )

60 dagars ångerrätt

Du har alltid 60 dagars ångerrätt (gäller ej företag) hos YOGALOVE. Tiden räknas från det att du mottagit beställda produkter. Observera att produkterna skall vara i väsentligen oförändrat skick för att ångerrätten ska gälla.

60 dagars öppet köp

Öppet köp erbjuds i 30 dagar från det att produkten levererats till dig. Under den period då öppet köp gäller, återköper YOGALOVE produkter till det värde som du betalt för produkterna inklusive kostnad för frakten till dig.

Reklamation

Hos YOGALOVE har du som privatperson alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamationsrätten gäller ursprungligt fel och ger dig som kund fri retur till oss. Näringsidkare skall påtala eventuella fel i en produkt inom 360 dagar från leverans. Om du upptäcker ett fel i en produkt som du köpt av oss så skall du höra av dig snarast möjligt på e-post: philip@yogalove.dk eller via telefon: +45 28720509

Returer

Vid retur av produkter eller material till YOGALOVE skall produkterna emballeras på sådant sätt att de är skyddade vid transport. Vi rekommenderar att du förpackar produkter på samma sätt som när de levererades till dig och att du använder vår returetikett (kontakta oss om du saknar returetiketten).

Säkerhet

Vi kommer säkerställa att uppgifter som lämnas eller data som överförs i samband med köp eller besök hos oss behandlas på ett säkert sätt. Därför samarbetar vi bara med seriösa betalningspartners för att skydda dig som kund. När du handlar något hos oss kommer dina uppgifter lagras och behandlas i digitalt format. Vi ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas på ett säkert sätt i enighet med personuppgiftslagen.

Behöver du hjälp :)

Philip, Yogalove.se +45 28720509