Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Armband

Ta med dig yogakänslan hem med ett utav våra personliga, specialdesignade yogaarmband. Är du som oss och känner dig mer färgglad inuti och full av energi efter ett bra yogapass? Då rekommenderar vi att dela med dig av känslan med omvärlden och samtidigt få extra inspiration i din vardag med ett yogaarmband.
Minskande ordning

per sida
Minskande ordning

per sida

Förutom att det kan pigga upp dig under mindre färgglada moment i livet och fungera som ett minne av vem du är och vad du står för, visar det även för andra på ett diskret men omisskännligt sätt att du är en individ som vet vad du vill. Våra yogaarmband är specialdesignade av Moost Wanted och förutom att de är unika och vackra i sig har varje armband dessutom ett unikt tema och budskap som talar till dina bästa egenskaper.

Testa exempelvis vårt Lynn Single Bracelet, där Lynn står för att med öppet och positivt sinnelag följa din egen väg utan att låta dig hindras av andras eller dina egna begränsningar. Eller är du kanske en Ishi? Ishi står för medvetande och är en person med en stark perception som har förmågan att göra både sig själv och andra medvetna om vad som verkligen räknas i livet. Våra yogaarbmand är justerbara med en kedja på fyra centimeter, och passar därför bäst för handleder mellan 13-17 centimeter. De är gjorda i enkla men vackra naturmaterial och importerade från Kalifornien där yogakulturen och allt runtomkring den har sitt nuvarande center i västerlandet. Som vanligt har du alltid fri frakt på ordrar över 600 kr med en kort leveranstid på endast två arbetsdagar, så du behöver inte vänta länge på något gott! Vilka är dina bästa egenskaper som du vill framhäva och minnas? Ta en titt och låt våra yogaarmband dagligen påminna dig om den kraft och skönhet som du har inom dig.