Yogakloss

När du övar yoga upptäcker du förmodligen tidigt att vissa ställningar kan vara svåra att uppnå eller hålla utan smärta eller överdriven ansträngning, då kroppen kanske inte ännu nått sin maximala flexibilitet. Om du är en fullt utvecklad yogi och har exakt kontroll över din kropp, är s.k. ”props” eller tillbehör i yogan ingenting för dig.

1 Artikel

Sätt fallande sortering
  1. Yogakloss
    Yogakloss
    99,00 kr

Du behöver dem inte. Men för oss andra kan de vara oumbärliga hjälpmedel på vägen dit och något som kan förändra upplevelsen från något slitsamt till en helt ny nivå på upplevelsen. De kan även bidra till att du kan hålla en mer korrekt position. Yogaklossen är ett utmärkt sådant tillbehör som är mer användbart än du tror, speciellt för stående positioner. I exempelvis halvmånen eller triangeln kan du använda en yogakloss om din hand inte når ner till marken. Förmodligen märker du genast en högre komfort, stabilitet och djup i positionen, men yogaklossen förbättrar även din teknik och styrka, liksom din kroppskännedom. I början kan det kanske verka avancerat eller onödigt, men det kan vara värt att testa så kanske du märker skillnaden. På yogalove.se har de en rejäl och bra kloss i naturlig kork som givetvis är specifikt utformad för att ge dig bästa stöd på yogamattan. Vem vet, kanske kan en kloss som står framme även motivera dig att ta ett extra pass när du tvekar när du vet att de där svåra positionerna du inte riktigt uppnår inte behöver ta emot lika mycket?

Yogalove's yogakloss i kork ger dig förutom ett utmärkt fast och stabilt stöd även en unik, skön känsla av närhet till naturen.

Yogaklossen i kork skadar inte heller golvet och tappar inte formen som en kloss i trä kan göra. Yogalove.se:s kloss har rundade hörn för bättre grepp och är förutom stödet perfekt för att förenkla lyft, genomhopp och för att aktivera muskler. Känner du att du vill ge din övning en ny dimension är en yogakloss utan tvekan att rekommendera. Låt den höja ribban på dina pass och bli en vän på vägen dit den en dag inte behövs längre.