Supermat

Supermat var för några år tillbaka ett ord som verkligen var på allas läppar. Träningsexperter och hälsoentusiaster både i Sverige och i resten av världen har framhävt supermatens fördelar och bra egenskaper och det har blivit allt mer vanligt i Sverige. Det som gör supermat så super är att det innehåller stora koncentrationer av vitaminer och mineraler. Det finns med andra ord mycket och bra näring i dessa värdefulla födoämnen. 

1 Artikel

Sätt fallande sortering
  1. Detox Lifestyle
    Sale
    Detox Lifestyle
    Special Price 152,00 kr Regular Price 190,00 kr

Supermat består ofta av torkade och krossade bär, rötter, örter eller alger. Så supermat är med andra ord baserat på helt naturliga ingredienser och kan vara ett värdefullt supplement till en hälsosam kost och livsstil. Supermat kan dessutom vara en bra energikick för folk innan yogaträning, pilates eller andra aktiviteter. Det kan hjälpa dig att hålla ut lite längre och göra så att du har lite extra överskott när du till exempel tränar eller springer, och vissa sorters supermat sägs till och med kunna göra så att du snabbare återhämtar dig efter träningen.

Recept på maträtter och smoothies

\r\n

Supermat är ofta på ingredienslistan i recept på hälsomat, juicer och smoothies. Supermaten gör så att maten och dryckerna har ett mer koncentrerat näringsvärde och kan ge dig ett välbehövd energiboost på morgonen eller innan träningen. Supermat har omtalats på massvis av bloggar och både elitidrottsfolk och kändisar är stora fans av supermat, som sägs kunna hjälpa med detox av kroppen och avhjälpa allt från trötthet, svagt immunförsvar, problemhy till allvarliga sjukdomar. Supermat finns i alla möjliga former och färger och alla har självklart specifika och unika fördelar. Hitta supermaten för dig och dina behov här på yogalove.se och börja inkludera supermat i dina kommande shakes och frukostar.