Månadsarkiv: November 2014

 1. Besök Yoga Games – den stora nordiska yogakonferensen

  Besök Yoga Games – den stora nordiska yogakonferensen

   

  Yoga Games är Skandinaviens största yogaarrangör med The Nordic Yoga Conference och flera slag av inspirationsdagar och yogaresor på programmet.

  Är du en person, som älskar yoga, kommer du säkert att tycka om att vara med på  The Nordic Yoga Conference, som anordnas i Sverige ett par gånger om året. Under de tre dagarna, som konferensen alltid varar, kan man delta i en lång rad av olika workshops, idka yoga och lyssna till en massa spännande föredrag.

  Programmet erbjuder många vitt skilda ämnesområden, så det kan bli svårt att välja. Men det finns garanterat något för alla, som intresserar sig för yoga, oavsett om man gillar den klassiska yogan eller föredrar nya och experimenterande former.

  Yoga är till för alla och alla kan utöva yoga på sin egen nivå, men det finns en del workshops och föredrag, som särskilt lämpar sig för nybörjare inom yoga. De är markerade i programmet, där du även kan läsa mer om vad de olika workshopparna och föredragen ha....

  Läs mer »
 2. Yogaglo

  Yogaglo

  Online yoga Yogaglo är yoga för alla

  Yogaglo är en online yoga-värld med fler än 2.000 olika yogaklasser på programmet. Det innebär att du alltid kommer att kunna hitta en yogagrupp, som passar just dig, vare sig du är nybörjare eller har idkat yoga i många år.

  Med Yogaglo online yoga kan du utöva yoga hemma i vardagsrummet - eller på alla möjliga andra platser, som du råkar vara på, om du är mycket i farten. Det enda som krävs är en dator med internetuppkoppling eller en HD-TV.

  Nybörjare kan gå på nybörjarcentret.

  online yoga på Yogaglo kan vara en utmärkt plats att börja på, ifall du aldrig har utövat yoga förr och gärna vill titta lite mer på vad det handlar om, innan du anmäler dig till en yogakurs.

  På Yogaglo kan du klicka runt och både se och prova på många olika yogaformer:

  Du kan se detaljerade videodemonstrationer av olika yogaställningar och du kan få lära dig mer om de filosofiska grunderna fö....

  Läs mer »