Handkräm

Det är alltid bra att bära med sig en pålitlig handkräm för att hålla sina händer mjuka i stället för nariga och spruckna. Handkräm ligger oftast längst ner på våran skönhets prioriteringslista. Vi lägger ner mycket pengar på anti-aging serum för ansiktet och återfuktande masker, men händer visar också tecken på åldrande - ibland till och med mer än ditt ansikt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

När man tänker på det så utsätts händer för väder och vind lika mycket som ditt ansikte, och då kan det vara vettigt att investera i en pålitlig handkräm som du kan använda för att skydda dem. Det är många som oroar sig att deras händer börjar se alltför gamla ut och den kan stämma. Dina händer åldras snabbare än resten av kroppen. Detta beror på att vi använder våra händer för att göra nästan allt du behöver få gjort varje dag. Då verkar det vettigt att skämma bort dem och ta hand om dem. På sätt och vis kan den bästa handkrämen vara ett kraftigt försvar mot åldrande. Torra händer är vanligast under vintersäsongen. Inte bara lider huden av torr vinterluft, men naglarna och nagelbanden känner de negativa effekterna av kallare temperaturer. Naglar har en tendens att bli skörare under vintern eftersom den kalla luften gör proteiner styvare och därmed mer benägna att bryta.

Det du ska tänka på när du letar efter en bra handkräm?

Den bästa handkrämen kommer inte bara att återfukta dina händer varje dag, men också förhindra åldrandet i framtiden. Försök att hitta en handkräm som fungerar som ett botemedel, inte bara en concealer. Det finns många handkrämer som bara kommer att täcka upp fläckar och andra oattraktiva saker på händerna. Men det är viktigt att köpa en handkräm som läker medan det upprätthåller hälsan av dina händer. Det betyder att du måsta se till att hitta mer än bara en fuktighetskräm. Även om oftast orsaken till att människor börjar söka efter handkräm är torr hud, är det viktigt att tänka på hur mycket du använder dina händer, och kanske skämma bort dom lite extra. Tänk också på att precis som hudvård för ansiktet, bör den perfekta handkrämen innehålla SPF, den bör bekämpa mörka fläckar och finslipa din hud för en övergripande yngre utseende effekt. En av de mest populära ingredienserna i handkrämer under det senaste decenniet är Shea Butter.

Detta är en rik krämig substans bra för att återfukta huden. Krämer med olivbladsextrakt eller E-vitamin kan också rekommenderas. Ett bra tips är att massera handkrämen i dina händer en liten stund för att se till att den går in i huden. Det bästa man kan göra är att forska sig fram. Läs om ingredienser som finns i det olika handkrämen. Läs kundbetyg om olika varumärken och ingredienser för att hitta det som passar dig. Tala med din läkare om andra behov. Men se till att hitta en pålitlig handkräm som bibehåller händerna återfuktande, mjuka och unga!