Yoga tillbehör

Yoga är bra för att få din kropp i rörelse och bränna kalorier, och bidrar till att fokusera ditt sinne till att bli mera medveten och hälsosam om vad du äter. Yoga är känd för att förbättra din hållning och får blodet att pumpa i hela kroppen, som är en viktig hälsovinst. Det finns belägg för att yoga kan öka din immunitet och hjälpa till att förebygga sjukdomar. Yoga är ett bra val när man vill komma igång med träning. När du ska börja med yoga kan det vara svårt att veta vad du behöver köpa för tillbehör.

10 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Spiritual Gangster Good karma duffle bag
 2. SG Varsity Palms Pouch
 3. Spiritual Gangster Sunset Lotus Dry Bag
 4. Marie Headband
  Marie Headband
  149,00 kr
 5. Yogakloss
  Yogakloss
  99,00 kr
 6. iamvibes iPhone 5 Cover
  Sale
  iamvibes iPhone 5 Cover
  Special Price 119,00 kr Regular Price 149,00 kr

Det finns väldigt många olika produkter i världen, men den goda nyheten är att du inte behöver de flesta av dem, speciellt som en nybörjare. Så du behöver inte känna att du behöver lägga ner en massa pengar på yoga tillbehör. Här kommer lite tips angående det yoga tillbehören som kan vara bra att ha. Det första är kläder. Använd bekväma kläder som andas lätt. Du kommer förmodligen villa bära ett linne eller heldräkt som är lite figursydd, för då glider inte linnet runt när man gör vissa yogaställningar. En yoga matta är också bra att ha. I gym och yoga studios, är det vanligt att använda en yogamatta, även kallad en klibbig matta. Mattan hjälper till att definiera ditt personliga utrymme, och, ännu viktigare, det skapar dragning för dina händer och fötter så att du inte halkar, speciellt när man blir lite svettig. Mattan ger också lite stötdämpande på ett hårt golv. Leta efter en matta som inte är glansig, är av medeltjocklek, och utan gummi lukt. Mattan ska ge en naturlig känsla. Filtar kan också vara ett bra tillbehör när du ska börja med yoga.

Det kan använda för att sitta eller ligga på, för extra stöd.

Till exempel när du sitter med benen i kors, kan du sätta en filt under dina ben för att lyfta höfterna ovanför knäna. En filt kan också vara bra om det är kyligt, då du kan använda den för att täcka dig själv under den slutliga avkopplings stunden. Liksom filtar, kan yoga blockar också hjälpa dig med yogaställningarna. Blockar kan göra dig mera bekväm och förbättra din inställning. Ursprungligen är yoga blockar gjorda av trä, men nu finns dom i både skum och kork. Alla funkar bra, det beror mest på vad man föredrar själv. Det är alltid bra att ha två blockar för att få rätt stöd och bästa ställning. Det finns dessutom remmar som kan hjälpa dig med olika ställningar. Det är speciellt användbara för bundna poser där dina händer inte når varandra, och för ställningar där du behöver hålla fast vid dina fötter, men inte når dom. Remmar finns i olika tyger, bredder och olika typer av spännen. Dom är ganska billiga och ganska tåliga. Du kan välja mellan remmar som har ett plastspänn eller metallspänn, men båda fungerar lika bra. Välj remmar som funkar bäst för dig.