Yoga utrustning

yogautrustning som ökar effekten av träningen 

Det finns otroligt många olika hjälpmedel som kan göra yogaträningen både roligare och mera effektiv. Främst är det ju viktigt med en bra yogamatta som passar till yogaformen du föredrar, men som också matchar dina personliga preferenser. Därutöver kan det vara bra med handdukar - särskilt om du gör Bikram yoga. Bolsters är nästan ett måste i Yin yoga och yogautrustning som klossar och bälten kan vara en otroligt stor hjälp i nästan alla former för yoga. Hitta alla former av yogautrustning till din yogakläder här - även snygga och praktiska väskor till din yogamatta.

36 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Makeup Revolution ultra eyeshadow flawless 2
  2. Makeup Revolution Soph Eyeshadow Palette
  3. Xlash Xlips EGF intensive care lip balm
  4. Run & Relax Bandha Yogabyxor Beautiful black
  5. Olaplex Salon Intro Kit 3 x 525 ml
  6. Dad hat "Take it easy"
  7. Spiritual Gangster Good karma duffle bag
  8. SG Varsity Palms Pouch

Yogautrustning – allt från yogamattor till inspirationsböcker! 

Här hos YogaLove.se kan du köpa all slags yogautrustning du kan tänkas behöva för din träning. Vi har handplockat produkter av hög kvalitet och samlat dem här för att du enkelt ska kunna handla online. Här finns yogamattor och andra träningstillbehör, såväl som yogaböcker, hudvårdsprodukter, doftljus, supermat och mycket mer! Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för välbefinnande såväl i som utanför träningslokalen.

Vi vill att du ska känna dig bekväm och samtidigt kunna se bra ut när du tränar!

Yoga är en träningsform för både kropp och själ med gamla rötter. I dagens pulserande samhälle och stressiga vardag har yogan mycket att tillföra för att öka livskvaliteten. Men yoga är inte bara en träningsform, utan också en livsstil som handlar om att vara ett med nuet och närvarande med en känsla av balans, välbefinnande, glädje och förhöjd energi.


Yoga-utrustning för att göra träningen roligare och mer effektiv.

En bra yogamatta är av största vikt för att uppleva träningen som behaglig och vi har flera olika modeller att välja bland där vi valt att fokusera på ekologiska varianter som är snälla både mot dig och miljön. I vårt sortiment har vi även Manduka yogamattan, som är en av världens bästa yogamattor med en täthet och tjocklek som är överlägsen. Att vara behagligt klädd från topp till tå är också mycket viktigt när du utövar yoga.

Yogakläder ska kännas bekväma och vara av god kvalitet, men sedan gör det ju såklart inget om kläderna dessutom är snygga också! Här hittar du yogakläder för både kvinnor och män från flera välkända och populära märken som Run and Relax, IamVibes, Spiritual Gangster och Onzie.


Yogabyxor finner du i behagliga, naturliga och miljövänliga material som exempelvis bambu. Vårt breda sortiment av yogabyxor underlättar för dig att hitta en modell som du trivs med. Oavsett om du föredrar att ha på dig yoga-leggings, yoga-tights, yoga-shorts eller haremsbyxor, hittar du enkelt dina favoriter här på Yogalove.se.

Bikram yoga yogautrustning

Att investera i en bra yogatopp av hög kvalitet är klokt och särskilt viktigt kan det vara att hitta en bekväm yoga-BH som ger bra stöd. Vi har också massor av toppar, tanks och tröjor i olika modeller och färger och oavsett om du föredrar tighta eller löst sittande plagg, hittar du en variant du kommer trivas med i vårt utbud! Kläder anpassade för bikram yoga har vi också i vår shop.

Bikram yoga är en träningsform som utövas i värme, mellan 37-40 grader, vilket ska ha ett antal hälsofördelar.  

Då man svettas mer än vanligt när man utövar denna yogaform kan en bra handduk behövas och man bör tänka på att ha en yogamatta som inte blir hal av svetten. Dessa tillbehör hittar du förstås också i vårt sortiment. Välkommen att handla tryggt online hos YogaLove.se!

Vi erbjuder snabb leverans och gratis frakt vid ordrar över 600 kr. Bli en av våra många nöjda kunder du med!