Workshops

 1. Intervju med Ashtangayogans mästare

  Intervju med Ashtangayogans mästare

  Intervju med Ashtangayogans mästare Paramaguru R.Sharath Jois från Mysore -av sina elever kärleksfullt kallad ”Sharathji”

  Af Jens Bache

  Att delta i en workshop innebär generellt att man får möjlighet att förbättra sin yogautövning - det kan handla om en asana, något som vi uppfattar som besvärligt, om att fördjupa vår kunskap om yoga eller att man är nyfiken på att lära känna en lärare.

  Att man som elev blir sedd av en lärare innebär att man kan få hjälp med att lösa ett problem och få en bättre förståelse för sin yogautövning. Att vara med på en workshop tillsammans med andra likasinnade handlar också om att möta nya och gamla vänner och att dela en fantastisk och annorlunda upplevelse. Allt det här får man om man deltar på en workshop med Sharathji!

  Även om det är ledda klasser under hela workshopen och det är många deltagare, så hjälper Sharathji de elever som behöver hjälp med vissa āsana - och man f....

  Läs mer »
 2. Johana Hector Be more YOU

  Johana Hector Be more YOU

  Ett riktigt "life hack"- "Be more YOU".

  Af Åse Ronnmark

  Johana Hector bjöd på ett riktigt "life hack" i sin föreläsning "Be more YOU".
  Hon varvade sin dryga timme med att ge konkreta tips och råd på hur man kan få bättre och mer kvalitativ sömn genom att tejpa över ljusinsläpp och lampknappar med mera i rummet där man sover, till lymfmassage och andningsövningar där man genom att trycka tungan mot gommen och samtidigt lyfta bäckenbotten får en kraftfull stimulans på vagusnerven.

  Den kraft, energi och värme Johanna bär inom sig utstrålade hon hela föreläsningen och hon fick oss alla i rummet att känna oss sedda, välkomna och viktiga.

  Budskapet var tydligt och starkt: Ta hand om dig och var dig.

  Genom att leva sann mot sig själv och sin inre röst och drivkraft så ger vi det vi kom hit för att ge och kan få det vi kom hit för att ta emot. Den resa Johanna förmedlar handlar....

  Läs mer »