Ansiktsrengöring

Regelbunden ansiktsrengöring är den enklaste, billigaste och viktigaste delen för att upprätthålla frisk hud. Det är byggstenen i en hälsosam hudvård regim. Rengöring tar bort överflödig olja och orenheter från huden.Du bör rengöra ansiktet varje morgon för att avlägsna smuts, olja och andra oönskade skräp. Under hela dagen exponeras ansiktet kontinuerligt för bakterier, föroreningar, virus, smuts och gamla och döda hudceller. Daglig ansiktsrengöring avlägsnar dessa föroreningar för att ge huden ett fräscht utseende.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Rensning hjälper till att hantera PH-nivåer i huden.

Utan tvättning, skulle huden vara täckt med ett tjockt lager smuts och sot, som gör det svårt för andra produkter att penetrera huden på rätt sätt. Regelbunden ansiktsrengöring (tillsammans med användning av en bra fuktighetskräm) är också en viktig faktor för att hjälpa huden upprätthålla en lämplig nivå av fukt. Uttorkad hud ser och känns grov, rynkig och åldras över tid. Korrekt hudrengöring rensar porer av skräp för att förhindra smuts och minskar risken för en utbrytning. Om du inte rengör huden så blir den smutsig, oljig, fet och betydligt äldre. Regelbunden rengöring är viktigt att hålla din hud ser strålande och friska och hjälper anti-aging produkter och behandlingar att fungerar. Rengöring hjälper också till att upprätthålla rätt porstorlek och uppmuntrar korrekt hudhydratisering och hindrar produktionen av överflödigt fett. Om du har torr hud vill du undvika rengöringsmedel med hög alkoholhalt. Personer med fet hud behöver ett rengöringsmedel med ett lägre pH-nivå. För känslig hud vill du ha en grundläggande rengöringsmedel fri från tung doft och tillsatser. 

När du ska välja ansiktsrengörings medel finns det olika saker du måste tänka på beroende på olike faktorer. Om du bär en massa smink vill du ha en rengöringsmedel riktade mot avlägsnande. Om du svettas mycket från att arbeta ute leta efter en produkt med inriktning åt tilltäppta porer. Om du har problem med allergier leta efter naturliga rengöringsmedel som är fria från syntetiska ingredienser. Tänk också på att välja ett rengöringsmedel med en balanserad PH kommer att bidra till att upprätthålla din hudens naturliga balans. Det finns många olika typer av ansiktsrengörings medel att välja från. Det finns olika typer av rengöringsmedel. Gel rengöringsmedel är lämplig för en kombination av fet och akne benägen hud. Rengöringsmjölk är lämplig för normal, torr och känslig hud. Själv skummande rengöringsmedel är lämplig för normal, kombination och fet hud. Exfolierande rengöringsmedel och multi-task rengöringsmedel är lämplig för alla hud typer. Det är dom vanligaste typerna av ansiktsrengöringsmedel. Se till att hitta rätt ansiktsrengöringsmedel för din hud då fel rengöringsmedel kan faktiskt skada huden och orsaka irritation och inflammation.