Konjac Sponge

Konjak Svamp är en svamp som hjälper dig rengöra både ansikte och kropp. Den är gjord från en potatis liknande växt från Asien. Den har använts i över 1500 år som en näringskälla och en skönhetsbehandling i Japan. Själva svampen är extremt mild och 100% biologiskt nedbrytbar. Den fungerar som en mild peeling – man gnuggar bort döda hudceller. För att använda svampen måste den vara genomblöt för att den ska bli mjuk och sen kan du enkelt använda den platta sidan i en cirkulär rörelse for att exfoliera and avlägsna smuts och fett. Den cirkulära rörelserna stimulerar trött hud och uppmuntrar hudförnyelse.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Det finns ett stort antal fördelar med att använda Konjak Svampen.

Den har 100% naturliga växtfibrer, den är packad med mineraler och antioxidanter och fri från toxiska ämnen. Utöver det är den 100% fri från föroreningar, färgämne, och tillsatser och 100% biologiskt nedbrytbar. Den är jord vänlig och miljö vänlig och certifierad vegan. Dessutom finns det många olika typer av konjak svampar för olika hud typer. Den röda svampen är bra för torr och känslig hud. Den röda leran rengör huden genom att ta bort döda keratiniserade celler, accelererar det regenereringsprocess som förbättrar blodcirkulationen och gör att huden ser strålande och återfuktad. Du ska använda den röda svampen om du är orolig för uppkomsten av rynkor och brustna blodkärl.

Den gröna svampen är bra för normal till blandad hy.

Grön lera fungerar som en sterilisator, då den hjälper till att hålla borta akne bakterier. Grön lera innehåller också mikro molekyler som bidrar till att absorbera smuts, olja och bakterier, medan försiktigt rensar porerna. Den rosa svampen ska användas om du har extremt känslig hud. Det är den mest skonsamma av svamparna. Rosa lera är en blandning av röd och vit lera och rekommenderas för trött, känslig och uttorkad hud. Det är bra för alltför solexponerade hud som rosa lera hjälper huden att behålla sin elasticitet. Den ursprungliga vita konjak svampen är 100% ren konjak utan tillsatt lera. Som konjak är svampen 100% alkalisk, och bidrar till att balansera pH-värdet i huden samtidigt som den försiktigt exfolierar och rengör huden. Den svart svampen får sin färg av bambu träkol. Denna svamp är för dig om du är en tonåring med fet hud eller någon som är benägna att fläckar, pormaskar och utbrott. Träkol innehåller aktivt kol och olika mineraler som förbättrar förmågan att absorbera, vilket är perfekt för att ta bort överflödig olja. Bambu träkol är också en naturlig antioxidant, som hjälper till att bekämpa svåråtkomliga akne-bakterier. Se till att välja rätt svamp för din hud och njuta av den läkande effekten av Konjak Svampen.