Yogakläder män

Yogakläder och tillbehör för alla mäns om utövar Yoga

Allt flera killar har fått upp ögonen för att yoga är en både krävande och givande träningsform, och antalet män som gör yoga fortsätter öka. Men som kille är det inte alltid lika lätt att hitta yogakläder som passar bra och som samtidigt ser bra ut. Vi har gjort vårt bästa för att hitta plagg som gör din yogaträning lite roligare och här hittar du till exempel tanks och tees från Spiritual Gangster.

5 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Onzie yoga short för män- Wolf Grey
 2. Dad hat "Take it easy"
 3. Onzie Core Yogakläder män
  Onzie Core Yogakläder män
  As low as 349,00 kr
 4. Onzie Muscle Tank Black
  Onzie Muscle Tank Black
  As low as 249,00 kr
 5. Spiritual Gangster Rasta Black

Yogakläder för män

Vad ska jag som kille ha på mig på yoga?


När det kommer till toppar bär män som går till nybörjaryoga vanligtvis lösa (men inte för lösa) skjortor, linnen eller en ärmlös t-shirt. En lössittande, svettabsorberande bomullströja fungerar så länge du kan lyfta och röra dina armar utan problem, och utan att armarna på tröjan begränsar dina rörelser.


Är det OK för killar att ha leggings?

Var medveten om att leggings inte endast är för kvinnor och att killar bär Leggings eller “Meggings” är lika accepterat I dagens samhälle. Så killar, oavsett om ni gillar att ha på er era leggings i lager, endast bära ett par eller utmärka något med er stil: kör hårt!


I 2020 är det svårt att tänka på att bara för några år sedan ansågs den andliga strävan efter yoga vara en sport för kvinnor (så mycket att allt deltagande från män begränsades till att kallas ”broga”). Tack och lov förändras träningstrender snabbt och växer ständigt och längtan efter krigarpositionen hos män har inneburit att a) vi är stolta över att få ta plats i yoga-studion b) träningsmärken skräddarsyr allt mer efter att efterfrågan på snygga herr-yogakläder har ökat.

Vet du inte vart du ska börja?Här har vi skrivit vad man ska leta efter när man söker efter herr-yogakläder som tar dig från en huvudstående position till Savasana, plus vår åsikt om det bästa du kan köpa nu.


Vilka är de viktigaste yogakläderna för män?


Även om yogaleggings snabbt blir jämfört med posh yogier som sällan missar ett tillfälle för att berätta om sin favoritinstruktör vid en brunch, är ett omfattande yogakit för män en väldigt simpel kombination av T-shirts och ett par shorts eller yogabyxor.

Mäns yogakläder handlar framförallt om att underlätta rörligheten, som är anledningen till att du ser så många yogier på Instagram som poserar halvnakna. Om du inte endast gör ställningar för att lägga upp på sociala medier är nyckeln att leta efter träningskläder som känns så lätta att du nästan glömmer att du har de på dig. När det gäller dina fötter är det en bonus för både din plånbok och platsen I din väska att yoga utövas barfota, men då behöver du också en matta.


Att ha på sig shorts över sina leggings är förmodligen ett av de bästa sätten att känna sig bekväm som kille när det är för varmt för att ha på sig vanliga träningsbyxor, eller för kallt för att endast ha på sig ett par shorts. Men inte bara därför, också för att killar faktiskt bara vill ha på sig ett par leggings och slippa den löjliga kritiken som ibland fås.


Vilka egenskaper/material bör du leta efter när du köper nya yogakläder för män?


Medan mängden svett du utsöndrar varierar från övning till övning, kommer alla former för yoga att orsaka svettningar, så precis som med vanliga träningskläder ska du leta efter T-shirts, shorts eller träningsbyxor tillverkade av svettavvisande tyger. Som vi nämnde möjliggör lätta yogakläder smidiga rörelser, men förväxla inte fritt rörliga kläder med för stora kläder. Du kan glömma bort lager som kramar dina muskler, men tänk också på saker som hur din krage faller under en planka, och hur dina byxor åker upp under en krigare.


Vilka är de bästa yogamärkena för män?


Fler och fler märken tillgodoser den växande populariteten för yoga bland män, även om alternativ fortfarande saknas jämfört med den mängd av märken som finns för kvinnor. Du hittar ett urval av våra favoriter från onzie, de bästa yogakläderna anpassade män som du kan köpa.