Träningstights

Träningstights för kvinnor på nätet – Löpartights på YOGALOVE

Att hitta rätt dam träningstights som både är bekväma, funktionella och reflekterar din stil och personlighet kan vara en utmaning. Ska du på yoga, en runda i spåret eller in i crossfitboxen? Hur hittar man rätt i djungeln av valmöjligheter där ute? För och emot om träningstights kan diskuteras upp och ned i all evighet. Vi på yogalove.se ska med några enkla tips försöka guida dig till de perfekta tightsen för passet, vare sig det är på mattan, i spåret eller på gymmet.

10 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Run and Relax Yogabyxor
  Ej i lager
 2. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 3. Run & Relax Bandha Yogabyxor Beautiful black
 4. Onzie Yogabyxor High Basic Midi
 5. Spiritual Gangster yogabyxor Here for the Savasana
 6. Onzie yogabyxor Chain Gang
  Onzie yogabyxor Chain Gang
  As low as 390,00 kr
 7. Onzie yogabyxor High Rise Leopard
 8. Onzie Long Yoga byxor Black Snake
 9. Onzie Long Yoga byxor Charcoal Snake
 10. Onzie Yogabyxor Capri Free Spirit

Snygga och funktionella träningstights

Hur mycket nu stil än räknas och hjälper att sätta lite extra piff på passet, så handlar det inte enbart om att att välja färgen du tycker är finast. Det är ju din tid med dig själv under ditt pass som räknas allra mest. Komfort, kvalitet och att de sitter som de ska i alla lägen är ju det första som du måste säkerställa. Här är våra specifika tips för olika typer av träning: - Ska du träna utomhus kan det vara bra att ha tights som passa till vädret och även med reflexer så att du syns. 

Tränar du mycket med maskiner, välj bort tights med dragkedjor. 

Till yoga kan det vara bra att ha lite bredare midja som ger stadga i alla positioner i sömlöst material för maximal komfort. - För crossfitfantasten går det bra med vanliga tights, men kan vara bra att välja ett par med extra slitstyrka då du hanterar kettleballs och skivstänger som ger en del kontakt och risk för förslitning. Det viktigaste överlag är ju att de måste sitta rätt i alla lägen och ställningar, så var noga med att kolla att de sitter rätt både på benen och i grenen! Dessutom ska de vara hållbara, för vi gillar ju att ha dem hemma också!

Bra dam träningstights 

För många är det också populärt att ha ett bra urval, vilket gör ett överkomligt pris allt viktigare. Allt det hindrar ju hur som helst inte att du kan välja träningstights som sitter bra både på kroppen, i plånboken men även i ditt estetiska sinne – något som passar just dig och din stil! Bra dam träningstights är gjorda för att fixa alla tre kraven, tro det eller ej. På Yogalove.se har vi koll på de bästa och har gjort ett särskilt urval för att tillgodose alla krav som vi beskrev ovan. Vi jobbar med kvalitetsmärken som IamVibes och Run and Relax, och du hittar tights i rätt material och olika stilar, allt från färgranna tights till mer stilrena shorts så att du ska kunna hitta vad som passar just dig. Våra träningstights, liksom våra andra produkter är alltid utvalda med målet att på ge dig känslan du är ute efter på till ditt pass – flow, balans, styrka och harmoni. Att kläderna dessutom är snygga är ju bara en bra bonus!