Månadsarkiv: Mars 2017

 1. Yoga Games Stockholm 2017

  Yoga Games Stockholm 2017

  YogaGames Stockholm 2017

  Af Åsa Rönnmark

  Det var med stor glädje och förväntan i kroppen som jag hängde in min jacka och mössa i garderoben på Münchenbryggeriet den 10 februari i år för att delta i årets YogaGames i Stockholm. Det är någonting särskilt med YogaGames som skiljer det från alla andra stora events jag någonsin varit på. I samma stund man kliver över tröskeln in i lokalerna så infinner sig ett lugn, en kontakt och en värmande känsla av närvaro. Den känslan bär jag med mig varje gång jag är på YogaGames och det märks att det är fler än jag som känner detsamma. För ingen annanstans har det varit så många personer som köar i lugn och ro till salar, restaurang och utställare med glädje i blicken och med förståelse i orden.

  I mina flip-flops och med min Yogamatta över axeln gick jag så första dagen på YogaGames Stockholm 2017 vidare mot rece....

  Läs mer »
 2. En superfood sallad med apelsinmarinerade brysselkål

  En superfood sallad med apelsinmarinerade brysselkål

  En superfood sallad med apelsinmarinerade brysselkål

  Jag kan inte vänta tills våren är här! Min kropp längtar så efter sol och värme.... Tack och lov att jag har värmande yoga, värmande mys med familjen och vinterns värmande ”confort foods” typ ugnspotatis och vegetarisk lasagne ;-)

  Men tyvärr ger alltför mycket av den maten motsatt effekt - det kan göra att man känner sig tung och lat istället för ett ge dig den eftersökta energin! Jag försöker därför hålla sallader på menyn varje vecka, och anpassar dem helt enkelt från fräscha sommar sallader till mer värmande vintersallader. Dagens sallad är fullpackad med ”superfoods”! Den kommer ge dig en ordentlig dos av energi utan att belasta matsmältningen för mycket.

  Denna vintersallad är dessutom mycket lätt att göra, men en bra idé är att planera lite i förväg för att låta brysselkålen marinera över natten (de blir så mycket saftigare på det sättet). Om du inte har tid att låta dem marinera över natten låt dem i alla fa....

  Läs mer »
 3. Bioeffect - tre huvudsakliga produkt samlingar som hjälper huden i olika stadier.

  Bioeffect - tre huvudsakliga produkt samlingar som hjälper huden i olika stadier.

  Bioeffect - tre huvudsakliga produkt samlingar

  Bioeffect’s produkter innehåller EGF som är ett viktigt protein i kroppen, och att ha in den i Bioeffect gör det möjligt att fylla på kroppens eget förråd, som försämras med ålder och exponering från väder.

  EGF hjälper huden genom att stimulera den att föröka sig, och ökar hudens reparation och omsättning.

  Det ökar också utstrålning och vid samma tider bromsar åldrandet. Det ökar produktionen av kollagen och elasticiteten, och ökar tonen. Den stimulerar hudens förmåga att lagra vatten och minska vattenförlust. Resultatet är friskare, tätare, mer hydratiserade, och yngre hy. Bioeffect har tre huvudsakliga produkt samlingar som hjälper huden i olika stadier.

  Prevent samlingen är utformad för yngre hud och fokuserar på rengöring, återfuktande, och toning. Reparation samlingen ger huden verktygen för att bekämpa solen och miljöskador. Slutligen är Maintai....

  Läs mer »