Månadsarkiv: Mars 2020

 1. Ann-Sofi yoga instruktör för barn

   

  Hur fick du reda på den här festivalen?

  Genom en god vän på Facebook. Jag kände inte alls till det här innan. Så såg jag att det var fem dagar, men tyvärr så jobbade jag så det gick inte. Men jag tog ledigt idag så jag iallafall kunde komma hit och bara få njuta och känna av atmosfären.

  Berätta varför du är här?

  För att förankra mig själv igen. Jag har vart bort ett litet tag och vart mycket i en annan värld. Men känner att jag är påväg tillbaka och att det här var ett ypperligt tillfälle att ge mig själv en hel dag och bara gå och njuta, och det är vad jag har gjort här idag.

  Var det du som hittade yogan/ meditationen eller var det den som hittade dig?

  Det är nog både och. Att det har funnits i mig själv hela tiden och meditationen växte mer och mer efter att jag gick på yoga.

  yoga instruktör för barn

  Det var efter en hjärtinfarkt som jag kom i kontakt m....

  Läs mer »
 2. Emma Stålvik Nia Movement Yoga Göteborg

  Emma Stålvik Nia Movement Yoga Göteborg

   

  Vilken/vilka yogaform(er) undervisar du i?

  Jag undervisar i Yoga Somatics, Yin Yoga och Restorative Yoga Göteborg

  Varför just den/dem?

  Yoga Somatics var kärlek vid första upplevelsen för mig! Hela min kropp och själ bara vibrerade JA, i varje cell. Ett helt underbart sätt att fördjupa min relation till mig själv och livet och att få uppleva njutning, sinnlighet, läkning, mjuknande och öppnande i och genom min kropp. I tillåtelse, lyhördhet och omtanke.
  Yoga Somatics har öppnat dörren till de mer lugna, yin-inspirerade yoga-formerna. För mig är det också ett fantastiskt komplement till den mer fysiskt dynamiska dansinspirerade rörelseformen Nia som jag arbetat med länge.

  Vad kan man som deltagare på Copenhagen Yoga Festival förvänta sig av din klass?

  Jag skulle vilja säga att jag kommer bjuda in till en lite annorlunda yoga-upplevelse. Vi kommer röra oss in i ett mjukt, långsamt och utforskande flöde. En inbjudan till att känna....

  Läs mer »