Milla floryd Yoga Games 2015

 

What kind of yoga do you teach? Why have you chosen this?

På Yoga Games Sthlm undervisar jag en acroyoga-klass. Anledningen till det är för att de bad mig. Jag undervisar vinyasa, acro och flygande yoga mer eller mindre på heltid och jag favoriserar inte någon form över en annan. I mina ögon är de fina komplement till varandra.

What inspires you for your classes? And is there a theme/inspiration that you are currently working on?

Jag inspireras av rörelse och form. Jag får många av mina idéer till undervisning från dans, cirkus och konstvärlden. Jag kommer nog aldrig sluta fasineras av de oändliga möjligheterna en kropp besitter. Alla magiska rörelser vi kan göra, alla former vi kan ta. De känslor vi kan förmedla.

Om det är något specifikt jag jobbar med just nu? Transitions. Sträckan mellan olika asanas. Resan - inte målet.

You are hosting a workshop at the Yoga Games in Stockholm. What to expect, if attending your workshop?

Kommer du på min klass på Games så kan du förvänta dig att få skratta högt och överraska dig själv med att göra saker du inte visste var rimligt.

Please tell about how yoga entered your life. Did you find yoga, or did yoga find you?

Yoga utanför mattan är för mig möten. Hur vi väljer att möta människor och situationer och hur vi väljer att spegla oss, röra oss och forma oss i dessa möten sig Milla floryd

What impact have yoga had in your life?

För mig finns det inte en tanke med min yoga. Yoga är ett naturligt tillstånd, ett självklart förhållningsätt till livet. Jag är gift med min yoga. Jag vet inte vart vi ska, men jag vet att vi ska dit tillsammans - än så länge i alla fall =)

Can you please give an example of how yoga reflects in your life, outside the matt?

Yoga för att du är värd det. Vilken tradition du väljer och när eller var du väljer att öva din yoga kommer att förändras med att livet förändras och växlar riktning. Välj efter vad som berikar ditt liv och din tillvaro just nu.

Allt gott! Vi ses i Stockholm =)

/Milla