Yogatoppar

Yogatoppar stort sortiment av Yogatoppar, Yogamattor, Yogatillbehör.

Vid att investera i yogatoppar av hög kvalité tar man ett bra kliv på vägen mot en lyckad yogaträning. Viktigast är kanske att få tag i några bra yoga BHar som ger stöd och som samtidigt är sköna och bekväma. Dessutom finns det massor av tjysta toppar, tanks och tröjor - om man föredrar att de är tajta eller sitter mera löst är främst en smaksak, men kan såklart också bero på vilken form av yoga man utöver. Här på sajten hittar du alla möjliga varianter av yogatoppar - med massor av olika färger, material och tryck. Hitta dina favoriter bland våra yogatoppar!

9 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Spiritual Gangster Yogakläder Women's Mermaid Hoodie
 2. Spiritual Gangster Yoga top Grateful Medallion
 3. Spiritual Gangster Yoga top - sg 1976
 4. Run and Relax sømløs Yoga bh
 5. Run and Relax Seamless Sports bh
 6. Run and Relax Yoga bh
  Run and Relax Yoga bh
  As low as 299,00 kr
 7. Sports bh Clementine
  Sports bh Clementine
  As low as 349,00 kr
 8. ONZIE Slice Back Tank - Sunset
 9. Yoga BH Beautiful Black Bambus

En perfekt yogatopp för slow yoga enligt oss 

Det finns allt från lekfulla tanks och sweatshirts med fina och roliga tryck till mera basic och stilsäkra yogatoppar och BH:ar. 

Kraven som många ställer till sina yogatoppar är att dom ska sitta bra och att huden måste kunna andas så man kan koncentrera sig på själva yogaträningen.

Perfekta yogatopparna för dig

När du stretchar och svettas är det ett stort plus att yogatoppen sitter säkert på plats och ger dig stöd och känns bekväm under hela yogapasset, så du kan känna dig avslappnad och trygg och få ut det bästa av din yogaträning. Dessutom är det viktigt för dom allra flesta att yogatoppen är gjord av hudvänlig material som transporterar bort fukt och svett från kroppen.

Oavsett om du tränar Bikram yoga / Hot yoga, Ashtanga yoga, Vinyasa yoga eller en lugnare form av yoga som Hatha yoga eller Yin yoga garanterar vi att du kan hitta de perfekta yogatopparna för dig - både vad gäller stil, komfort och kvalitet.