Yogabyxor

Yogabyxor – stort utbud av bekväma yogabyxor av hög kvalitet!

När man väljer yogabyxor till yogaträning brukar komfort och kvalitet vara bland det allra viktigaste, men för de flesta gör det ju absolut inget om yogabyxorna är snygga också! Våra yogabyxor är från noggrant utvalda märken som IamVibes och Run Relax, och du kan hitta fina yogabyxor i sköna, miljövänliga och naturliga material som till exempel mjuk bambu. Så oavsett om du föredrar att ha på dig yoga leggings, yoga tights, yoga shorts eller bekväma yoga haremsbyxor under yogapasset hittar du lätt dina nya favorit yogabyxor här

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Run and Relax Yogabyxor
  Ej i lager
 2. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
 3. Run & Relax Bandha Yogabyxor Beautiful black
 4. Onzie Yogabyxor High Basic Midi
 5. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 6. Spiritual Gangster yogabyxor Here for the Savasana
 7. Onzie yogabyxor Chain Gang
  Onzie yogabyxor Chain Gang
  As low as 390,00 kr
 8. Onzie yogabyxor High Rise Leopard
 9. Onzie Long Yoga byxor Black Snake
 10. Onzie Long Yoga byxor Charcoal Snake
 11. Onzie Yogabyxor Capri Free Spirit
 12. Onzie Capri yogabyxor Candy Cloud

Upptäck shoppingguide och shoppa alla kläder du behöver för att utöva yoga.

I yoga stretchar och twistar man mycket och jobbar hela tiden med sin smidighet. Därför är komfort helt essentiell när det gäller yogabyxor.  Det är viktigt att yogabyxorna sitter bra och har bra passform så du slipper oroa dig för om dom åker ner, hamnar snett eller på annat sätt stör din yogaträning - många föredrar ganska tajta yoga leggings eller yogabyxor, särskilt när det gäller de lite mer fysiskt krävande yogaformerna som ashtanga, vinyasa och hot yoga . I de lite lugnare yogaformerna som yin yoga kan det dock vara både praktiskt och skönt med lite lösare yogabyxor som till exempel haremsbyxor.

För att din yogaträning ska vara lyckad kan det också vara bra om yogabyxorna är gjorda av ett svetttransporterande material. Men oavsett vilka former för yoga du utöver är det allra viktigaste att du själv känner dig bekväm i dina yogabyxor, så du kan slappna av, fokusera och koncentrera dig om din yogaträning. Dina yogabyxor får gärna ge dig samma känsla som själva yogaträningen - en känsla av balans, harmoni, styrka och avslappning. 

Möt säsongens Run and Relax tights

Ta in mattan i stil med dessa sportiga och snygga fullängdstights tillverkade i fuktabsorberande, snabbtorkande material. Yoga Tights har högt, platt midjeresår för komfort, stöd och slimmande passform som håller dig täckt i alla positioner. Designade för: yoga, pilates, gympass men kan även användas vid löpning.

Run and Relax Yama Yoga tights

Vi presenterar våra nya Yama tights – ganska lika våra alltid uppskattade Bandha tights. Det unika stickmönstret höjer nivån ett snäpp gentemot dina vanliga träningskläder och livar upp träningspasset. Och varför inte kombinera dem med med vår matchande SportsBra för en kontinuerlig look? Tightsen har (likt våra Bandhas) ett högt, platt midjeresår för komfort, stöd och en slimmande passform som håller dig täckt i alla positioner.Designade för: pilates, gympass men kan även användas vid löpning.

Run and Relax Studio Yoga tights

Den perfekta kombinationen av prestanda och stil! Kontrasterande inläggstyg vid lår och smalben ger en överraskande, stark look jämfört med vanliga leggings och de strategiskt placerade sömmarna markerar och avgjuter din figur intill perfektion... de är dessutom precis långa nog till boots och ylletröja när vädret liksom du själv blir kallare.Designade för: löpning, gym – allt!

Köp yoga kläder & Löptights med nätmaskor

Ta en löprunda i våra vackert utformade löptights gjorda i fuktabsorberande och snabbtorkande material. Dessa välbehagliga tights har räfflade sido- och bakstycken som ger designen en feminin touch, samt ett elastiskt midjeresår för komfort, stöd och slimmande passform. Knä- och smalbenspartiernas finmaskiga tyg ger optimal ventilation.

Sava yogaleggings sömlösa fullängdstights

Mjuka och sömlösa fullängdstights tillverkade i naturligt bakteriedödande bambutyg. Högt, platt midjeresår för komfort, stöd och slimmande passform. Dessa tights har smakfulla kontraster av slätt och räfflat tyg som ger designen en feminin touch.

Yoga tights & Yogabyxor - brett sortiment av yogatights online 

Mjuka och sömlösa fullängdstights tillverkade i naturligt bakteriedödande bambutyg. Högt, platt midjeresår för komfort, stöd och en slimmande passform. Den höga midjan håller dig täckt i alla böj- och stretchpositioner. Smakfulla rynkade mönster på smalbenspartiet. Dessa tights har varit med från allra första början – en klar favorit!