Jade rollern

Att hitta en bra hudvårdsrutin och omsorgsfullt vårda sitt ansikte får man igen i längden med en fräschare och fastare hy. Huden i ansiktet är särskilt ömtålig och kräver lite extra omsorg för att hålla sig vital. I tjugoårsåldern påbörjas hudens åldrande och runt trettio kan du börja märka av mer markanta förändringar i huden.

1 Artikel

Sätt fallande sortering
  1. Jade rollern
    Jade rollern
    Rating:
    100%
    349,00 kr

Ett populärt verktyg inom hudvård är jade rollern och att använda en sådan i hudvårdsrutinen har visat sig kunna ha många fördelar då den är som träning för ditt ansikte. Jade rollern är ett utmärkt komplement till din dagliga hudvårdsritual då den ger huden och ansiktsmuskulaturen en stimulerande och avkopplande massage, samtidigt som den ökar blodcirkulationen och kickar igång lymfdräneringen. Rollern är tillverkad av jade, vilket är en sorts mineral som sägs ha helande krafter. Genom att massera ansikte och dekolletage med jade rollern, hjälper du till att lyfta huden och påskynda processen med att rensa ut toxiner. Vid regelbunden användning kan du minska fina linjer och rynkor genom att huden stramas upp och du kommer att uppleva en skillnad i hudens textur och en klarare, mer utjämnad hudton. Mörka ringar under ögonen minskar också tack vare att hudens dräneringsprocess sätts igång av den rullande massagen som stimulerar cirkulationen i huden och eliminerar svullna partier. Utöver att vara ett utmärkt inslag i den dagliga hudvårdsrutinen, är jade rollern också perfekt för att pigga upp vid tillfällen då du exempelvis fått för lite sömn och upplever påsighet och svullnader. Förvara med fördel rollern i kyl eller frys för att förstärka den uppiggande och avkopplande effekten. Svalkan hjälper då också till att strama upp huden och minska svullnader.

Använd rollern på rengjord hud innan du applicerar hudvårdsprodukter.

Till natten kan du använda en liten mängd olja eller ett lämpligt serum tillsammans med rollern. Massagen kan underlätta för huden att mer effektivt absorbera produkter som appliceras inför, eller efter användandet av rollern . Den större delen av rollern används för områden som kinder, panna, hals och dekolletage, medan den mindre är avsedd för partier kring ögon, näsa och mun. Jade rollern förs med ett lätt tryck över huden i lugna rörelser från mitten och ut mot sidorna av ansiktet. Tänk att rörelsen ska gå uppåt för att lyfta ansiktet. Håll jade rollern ren och hygienisk genom att tvätta den med tvål och vatten efter användning. Varje jade roller har ett unikt utseende då de tillverkas i naturmaterial.