Doftljus

Doftljus - Köp väldoftande ljus online | Yogalove.se 

Varva ner och koppla av med doftljus och massageljus som verkar välgörande för dina sinnen! Yogalove.se har valt ut exklusiva doftljus och massageljus från märken där produktionen sker med ett etiskt förhållningssätt som sätter både ditt och miljöns välmående i centrum. Med naturliga och förnybara ingredienser, kan du känna dig trygg med att sätta doft på din omgivning, utan att förorena luften du andas. 

 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Karmameju doftljus och doftpinnar


Karmamejus doftljus är helt naturliga och håller högsta kvalitet. Ljusen är tillverkade av 100% etiskt och hållbart producerat sojavax, samt naturliga doftämnen. Karmamejus Eko-ljus brinner betydligt renare och långsammare än traditionella paraffinljus, och är försedda med en blyfri veke. Ljusen är placerade i praktiska plåtburkar, som är smidiga att ta med sig dit man vill. Karmamejus doftljus har en brinntid på ca 35 timmar. Doftljus OSKIA 


Lugna både kropp och själ med ett härligt massageljus från Oskia!

Genom att använda de renaste, mest naturliga ingredienserna, har Oskia skapat ett massageljus som verkar välgörande på huden. Ljuset är tillverkat av finaste ros, sojavax, bivax och kokosolja, där varje enskild ingrediens noga valts ut för sina hudläkande egenskaper, som mjukgör huden och förser den med värdefulla näringsämnen. Tänd ljuset och låt det smälta lite, så får du en rik massageolja som kan hällas direkt på huden.

Går bra att använda både till kropp och ansikte och lämnar din hud underbart väldoftande i timmar!Naturliga doftljus. Brittiska Cowshed 


Cowsheds härliga doftljus i glas hjälper dig varva ner och skapa stämning! Ljusen är tillverkade av 100% naturligt sojavax, vilket är en helt förnybar och miljövänlig komponent. Innehåller inga gifter eller animaliska ingredienser och lämpar sig därmed för vegetarianer. Ljusen kommer i fina, dekorativa glas och har en brinntid på ca 60 timmar.