Yogaglo

Online yoga Yogaglo är yoga för alla

Yogaglo är en online yoga-värld med fler än 2.000 olika yogaklasser på programmet. Det innebär att du alltid kommer att kunna hitta en yogagrupp, som passar just dig, vare sig du är nybörjare eller har idkat yoga i många år.

Med Yogaglo online yoga kan du utöva yoga hemma i vardagsrummet - eller på alla möjliga andra platser, som du råkar vara på, om du är mycket i farten. Det enda som krävs är en dator med internetuppkoppling eller en HD-TV.

Nybörjare kan gå på nybörjarcentret.

online yoga på Yogaglo kan vara en utmärkt plats att börja på, ifall du aldrig har utövat yoga förr och gärna vill titta lite mer på vad det handlar om, innan du anmäler dig till en yogakurs.

På Yogaglo kan du klicka runt och både se och prova på många olika yogaformer:

Du kan se detaljerade videodemonstrationer av olika yogaställningar och du kan få lära dig mer om de filosofiska grunderna för yoga, om du har lust att få reda på lite om det. Man kan även läsa om alla de olika lärarna, som är knutna till Yogaglo.

Förutom nybörjarcentret finns det särskilda grupper med yoga för kvinnor, för cyklister och för lärare.

 

En värld av möjligheter

På Yogaglo kan du välja exakt den yogagrupp, som du vill följa - när och var det passar dig. Ett mer flexibelt sätt att träna på kan man knappast  hitta.

Du kan välja yogagrupp utifrån yogaformen. Om du redan vet precis vilken yogaform du föredrar, går du alltså bara direkt dit. Du kan också utgå ifrån menypunkten Nivå och sedan hitta din yogagrupp under den. Det finns tre nivåer. Till sist kan du hitta rätt yogagrupp utifrån hur mycket  tid du råkar ha just den dagen. Det finns grupper som håller på från fem minuter upp till 120 minuter. Så även på dagar , då du har ont om tid, kan du få in yogan i din vardag.