Besök Yoga Games – den stora nordiska yogakonferensen

 

Yoga Games är Skandinaviens största yogaarrangör med The Nordic Yoga Conference och flera slag av inspirationsdagar och yogaresor på programmet.

Är du en person, som älskar yoga, kommer du säkert att tycka om att vara med på  The Nordic Yoga Conference, som anordnas i Sverige ett par gånger om året. Under de tre dagarna, som konferensen alltid varar, kan man delta i en lång rad av olika workshops, idka yoga och lyssna till en massa spännande föredrag.

Programmet erbjuder många vitt skilda ämnesområden, så det kan bli svårt att välja. Men det finns garanterat något för alla, som intresserar sig för yoga, oavsett om man gillar den klassiska yogan eller föredrar nya och experimenterande former.

Yoga är till för alla och alla kan utöva yoga på sin egen nivå, men det finns en del workshops och föredrag, som särskilt lämpar sig för nybörjare inom yoga. De är markerade i programmet, där du även kan läsa mer om vad de olika workshopparna och föredragen handlar om.

Anmäl dig till nästa yogakonferens

Nästa i raden av nordiska yogakonferenser äger rum i Stockholm den 13-15 februari 2015. Därefter blir det en Nordic Yoga Conference i Göteborg den 24-26 april 2015. I maj kommer det att finnas möjlighet till att delta i en spännande yogaresa till New York: The Yoga Experience.

Varje gång det är en yogakonferens är det även en stor hälsomässa, som man också kan besöka. Här kan man träffa omkring 50 utställare, som står redo att presentera sina verksamheter och sina produkter.

Har du fått lust att anmäla dig till The Nordic Yoga Conference, så kan du läsa mycket mer om denna på deras hemsida. Här kan du också köpa biljetter till konferensen - antingen till hela konferensen eller till en eller flera av dagarna. Mycket nöje!