Johana Hector Be more YOU

Ett riktigt "life hack"- "Be more YOU".

Af Åse Ronnmark

Johana Hector bjöd på ett riktigt "life hack" i sin föreläsning "Be more YOU".
Hon varvade sin dryga timme med att ge konkreta tips och råd på hur man kan få bättre och mer kvalitativ sömn genom att tejpa över ljusinsläpp och lampknappar med mera i rummet där man sover, till lymfmassage och andningsövningar där man genom att trycka tungan mot gommen och samtidigt lyfta bäckenbotten får en kraftfull stimulans på vagusnerven.

Den kraft, energi och värme Johanna bär inom sig utstrålade hon hela föreläsningen och hon fick oss alla i rummet att känna oss sedda, välkomna och viktiga.

Budskapet var tydligt och starkt: Ta hand om dig och var dig.

Genom att leva sann mot sig själv och sin inre röst och drivkraft så ger vi det vi kom hit för att ge och kan få det vi kom hit för att ta emot. Den resa Johanna förmedlar handlar om att vika tid, energi och fokus inåt och investera det i sig själv oavsett vilken livssituation man har just nu. Tid för dig finns alltid. Den är livsnödvändig.

Att stå bredvid henne en stund efteråt och prata om hennes senaste projekt Soul Work gav sådan energi och inspiration. Hennes arbete är viktigt och på riktigt.

Besök henne