Yogafestival Thor

 

Hur fick du reda på den här yogafestivalen?

Via min vännina som har vart här tidigare, sen är det lite annat folk som jag känner som skulle hit, Så nu när jag ändå var i trakterna så får man ju passa på att kika in.

Berätta varför du är här?

Jag är själv ingen yoga utövare även om jag borde, jag har andra sporter som jag håller på med. Men jag arbetar ju själv med distans healing som jag har regelbundet via min hemsida, distans healing varje vecka, måndags healing kl 21.00 och sen har jag natt healing som sker natten mellan tisdag och onsdag eller natten mellan fredag och lördag. Så då mottar du healingen när du är som mest mottaglig under din sömn. Så det är det som jag sysslar med i den andliga verksamheten.

Var det du som hittade yogan/ meditationen eller var det den som hittade dig?

Det är nog en synkronicitet, ofta är det ju så att det ena ger det andra, jag har ju vart på yoga kurser och så när jag bodde nere i Nya Zeeland, med det var ju länge sen, så jag har ju gått på yoga och så men det är inget som har klickat så, även om jag vet att jag borde göra det.

Vilka klasser har du gått på eller ska du gå på under yogafestivalen?

Jag vet inte riktigt än utan det blir mer sporadiskt, jag är ju här med min väninnna så vi får se vad vi gör.

Vart föredrar du att yoga och meditera på?

Det är ute i naturen, man påverkas ju mycket av det som finns runt omkring och om man är inne i stan så får man ju den energin, av bilar, trafiken och flödet och av folk som bor runt omkring. Så hittar man någon plats där det inte är så mycket folk så är det härligt. Att få sitta under nån korkek någonstans och meditera. Det gäller att hitta sånna miljöer.

Vad tycker du om yogafestivalen såhär långt?

Jag tycker den har vart bra, jag har träffat lite vänner och så här som jag inte har träffat på säkert 10 år, så det är kul.

Varför tycker du att folk ska besöka den här yogafestival ?

Om man är inne på det här så är det ju ett sätt att komma närmare det spirituella, det andliga, det är positiva energier här som går in i själen.

Har du hittat några nya vänner än?
Nej det är mest gamla vänner.

Tack Thor.

Det är dags för middag och alla samlas tillsammans och äter, vi sitter ett stort gäng i gräset och umgås och pratar om våra olika upplevelser av dagarna,
en av dom är en vänlig man