Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Skriv din egen recension

You're reviewing: Detox Lifestyle

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Detox Lifestyle

I lager

Product code: Detox Lifestyle : få mer energi med yoga, mat och nya vanor
190 kr
ELLER

Detox Lifestyle 


Livstilsförfattaren Tia Jumbes nya hit: Detox Lifestyle – få mer energi med yoga, mat och nya vanor.


Med en holistisk syn på liv och hälsa som integrerar yoga, mat och levnadsvanor breddar författaren Tia Jumbe begreppet detox till att inkludera hela människan. Boken är ett måste för dig som är intresserad av hälsa som tar hänsyn till inre och yttre faktorer. Få mer energi, en renare kropp och ett ljusare sinne hela livet med Tias välgrundade tips, som hon noggrant utarbetat utefter sina kunskaper inom ayurveda, feng shui, yogafilosofi och energimedicin. Vi lever i en värld där det är lätt att få i sig skadliga ämnen, både från luften, från den mat vi väljer att äta men även från våra tankar och vår omgivning. För att bevara riktig hälsa som varar livet ut är det oerhört viktigt att vi minimerar vårt exponering för dessa ämnen och att vi dessutom lär oss hur vi gör oss av med dem.


En effektiv detox handlar inte bara om mat utan börjar med vad du har i garderoben, i badrumsskåpet men även vad som försiggår i ditt huvud. Givetvis spelar också hur du behandlar kroppen en viktig roll, där rätt mat, yoga, meditation liksom ett par nya vanor kan hjälpa din kropp en bra bit mot ett renare och mer harmoniskt liv. Tias bok lär dig allt detta! Hennes bok Detox lifestyle dukar upp en buffé av livdsbejakande fakta men ger dig även konkreta tips och idéer om hur du enkelt kan göra både små och större förändringar i ditt liv för att gå mot en renare livsstil, som naturligt ger dig högre energinivåer och mindre stress.


De första kapitlen av Detox lifestyle klargör Tia Jumbe visionen om en holistisk detox som omfattar hela livet – och var man ska börja. Kapitlet om hemmet handlar till exempel om hur du kan banta bort plast och andra skadliga ämnen ur köket, rengöra skönhetshyllan från skadliga kemikalier och hur du väljer rätt kläder, möbler och växter när du handlar. I de följande kapitlen får du effektiva tips om hur du bryter negativa tankemönster och minskar din dagliga stressnivå. Samtidigt får du en gedigen teoretisk bakgrund som förklarar hur negativa tankar och intryck påverkar hälsa och energinivå via de ackumulerade halter av stresshormoner som skapas i din kropp.


Nästkommande kapitel handlar om kosthållning, där Tia tipsar både om rätt livsmedel som underlättar god matsmältning, motverkar inflammationer och ger maximala energi- och näringsnivåer. Här ingår också två detoxkurer: en kortare juicefasta och en längre kur med lättsmält mat. Kapitlet därefter lär dig grundligt om vikten av återhämtning liksom hur en livsstil med konstanta stressnivåer och lite eller ingen tid för återhämtning skadar oss i längden. Givetvis får du massor av användbara tips och råd om hur du kan motverka stress i ditt liv och hur du istället kan öppna dörren för rejäla mängder återhämtning och njutning.


Påföljande kapitel tar upp hur du kan använda andningen för att öka din energinivå. Du får även praktiska andningsövningar som renar kroppen. Sista kapitlet om yoga ger dig flera övningsserier och ställningar som hjälper kroppens organ att detoxa och som hjälper dig slappna av.


OM FÖRFATTAREN: Tia Jumbe är författare, yogalärare, och konceptutvecklare och brinner för att nå ut med sin vision av hälsa ur ett helhetsperspektiv. Tidigare har hon gett ut ett antal böcker, senast Yogadagboken och storsäljaren Yoga & Jogga i samarbete med löpcoachen Jenny Sunding. Tia arbetar dessutom vid sidan av som journalist och publisher på tidningen Mer Smak.