Karmameju

Karmameju

Karmameju Det var bra idé i New York där ledde til märket Karmameju. Idéen kom ifrån Mette Skærbæk som uttryckar vilka kännetecken där som det nya märket behövde: ''kvalitet, hälsa, sinnesfred og velbefinnande''. Hon säger också hudvård bör vära som bortskäm för kropp, hud och sinnen''.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Karmameju bodylotion, som båda har naturliga och aktiva egenskapor 

Medan hänvisar Mette til goda och gamla huskurar där det handlar om å ta hand om sin hud och kropp genom att dricka tilräckligt med vatten, ha hälsosamme vanor och sova gott. När det handlar om hudvård är 3 goda råd att följa: rensa huden noggrant, ge den massor av fukt och ta hand om den.Det finns otroligt många nyttiga och naturligbaserade hudprodukter. Här kan nämnas Karmameju bodylotion, som båda har naturliga och aktiva egenskapor där stödjar din huds förmågan att få i seg näring och vård. Karmameju handlotion låter händarna bli mjuka och innehåller endast biologiska nedbrytbara ämnen som inte belastar naturen. Karmameju kan därfor båda ta hand om dig och din hud och samtidigt också ta hand om miljöet.

Karmameju har ofta massor av goda erbjudande.

Därfor är det en bra idé att handla där de kommer sedan alla produkterna är av hög kvalitet. De hälsosamme egenskapor gir en glede att ta hand om sig och skapa balans genom att vära miljöbevisst och man viser att man önskar det bästa for båda sig själv, på sitt velbefinnande och på miljön. Kom ihåg att hålla ett öga på Karmamejus ljus och oljor. Med dessa har du möjlighet att friska opp, rengöra och skjudda dit hem med doften av naturligt baserade eteriske oljor. Karmamejus olja är känt på att ta bort stress och dom är bra for dit självfortroende också. Överhuvudtaget är oljorna bra för att öka vitaliteten som helhet. Der finns båda dofter til garderoben och doftljus som balanserar dina sinnen och samtidigt har en antiseptisk skydd (emot luftbårna vira) og med en möjlighet til att lägge til underbara, naturliga doft i hemmet: i lådar, i dine klær, i bilen, i hemmet - you name it.