gravidyoga dvd

DVD med gravidyoga

För dig som väntar barn och men vill fortsätta yogapraktiken och även stärka kroppen på ett säkert sätt, liksom att förbereda kropp och sinne på förlossningen är en DVD med gravidyoga din perfekta följeslagare under graviditeten. Du får samma värde som att gå på ett vanligt yogapass, eller egentligen mer då en DVD med gravidyoga är utformat speciellt för blivande mödrar, och kan praktiseras i hemmets lugna vrå utan att oroa dig om du hänger med i de andras tempo eller ej.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Det som är speciellt för DVD med gravidyoga är givetvis att de är skapade för att på bästa sätt guida dig på ett säkert sätt för att du ska kunna stärka din kropp, förebygga eller lindra besvär som smärtor i bäcken, ländrygg och rygg, lära dig att andas och vara närvarande i kroppen under värkarna och även att få en repertoar med övningar och ställningar som hjälper när du arbetar med värkar. Inte minst ger en bra DVD med gravidyoga en lugn och avslappnande stund där du kan fokusera uppmärksamheten på det växande nya livet du bär inom dig.

En bra DVD med gravidyoga kan helt enkelt bidra till att förbereda din kropp, men även själ och hjärta för den djupgående, transformativa upplevelse som att föda ett barn innebär. De flesta av dem tar i beaktande att du kan ha olika behov beroende på hur du känner dig för dagen, och har därför olika slags program, exempelvis ett långt och ett kort yogaprogram, andningsövningar och babymeditation, guidad avslappning liksom förberedelseövningar för förlossningen. Övningarna är utformade för att passa både nybörjare och erfarna utövare.

Vi på Yogalove.se är medvetna om att det råder brist på DVD:er med gravidyoga därute, därför har vi bland vår samling yoga-DVD:er valt ut det bästa för dig som går i väntans tider, så att du kan variera dina övningar utefter din energinivå och behov för dagen. Allt du behöver är en yogamatta eller ett annat halksäkert och bekvämt underlag, kanske ett par kuddar och en filt till avslappningen. Och kom ihåg att som alltid lyssna på din kropp och göra vad som känns rätt för dig i stunden. Vi på yogalove.se vet att gravidyoga främjar en bättre kontakt med ditt barn och din kropp, och är ett utmärkt redskap till en harmonisk graviditet och födelse. Ditt hormon- och nervsystem och ditt barn kommer att tacka dig.