Spiritual Gangster

Spiritual Gangster - Köp online Spiritual Gangster 

Spiritual Gangster designar moderna yoga-toppar, linnen samt yogi-inspirerade t-shirts och uppvärmningsjackor. Spiritual Gangster grundades 2008 av Vanessa Lee och Ian Lopatin som en enkel t-shirt linje. Sedan hittade Spiritual Gangster yogi gemenskapen, där man har visat sig vara ett supercoolt klädföretag och leverantör av fantastisk yoga utrustning samt high-end yoga kläder. 

16 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. SPIRITUAL GANGSTER Yogakläder Namaste V-Neck
 2. Spiritual Gangster MAUI ARROW SWIM Top
 3. Dad hat "Take it easy"
 4. Spiritual Gangster Yogakläder Women's Mermaid Hoodie
 5. Spiritual Gangster Yoga top Grateful Medallion
 6. Spiritual Gangster Rainbow Heart Asana Short Shell
 7. Spiritual Gangster yogabyxor Here for the Savasana
 8. Spiritual Gangster YOU HAD ME AT ALOHA ONE PIECE
 9. Spiritual Gangster WILD THING DAD HAT
 10. SG Varsity Palms Pouch
 11. Spiritual Gangster Sunset Lotus Dry Bag
 12. Spiritual Gangster Yoga top - sg 1976

Spiritual Gangster designar yoga kläder för både män och kvinnor.

Designen är både retro och modern. Deras yoga-linnen, t-shirts och huvtröjor har alla små detaljer som gör dem urbana, ofta med finess och budskap som ger nytt liv till den gamla praxis som yoga är. Spiritual Gangster produceras i USA av tyger av hög kvalitet. Tyget är typiskt en blandning av bomull och ett elastiskt material som till exempel lycra som låter huden andas och ger en perfekt passform och utrymme att röra sig.

Spiritual Gangster är det perfekta valet när du utövar yoga, men kan även mixas med koftor och jeans för dagligt bruk. Spiritual Gangster förnyar kollektionen 2 gånger i månaden och använder sällan sig av re-print. Det vill säga, har du först ”förälskat dig” gäller det att slå till innan det är för sent.