Run and Relax

Run & Relax tillverkar träningskläder för den moderna kvinnan som både vill känna sig, och se bra ut under träning. En snygg och bekväm design är utmärkande och tillverkningen sker med fokus på funktionalitet, liksom genuina, innovativa och praktiska materialval. Plaggen är utformade enligt skandinavisk estetik, som söker inspirera kvinnor att vara mer fysiskt aktiva och därmed uppnå ökat välbefinnande.

Handlar nu enligt
Kategori: Run and Relax yoga tights

3 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Run and Relax Yogabyxor
    Ej i lager
  2. Run and Relax Bandha Tights - Coral MIX
  3. Run & Relax Bandha Yogabyxor Beautiful black

Kläderna är utmärkta val vid utövande av yoga, pilates, löpning och andra träningsformer.

Run & Relax grundades 2011 i Norge av Vibeke Klemtsen, Margit Unander och Marianne Borchgrevink. Yogalove saluför ett urval av träningskläder från Run & Relax, där såväl yogabyxor, yogashorts, yoga-Bh och sweatshirts anpassade för olika former av träning ingår. De flesta av plaggen har minimalt med sömmar, vilket gör att de känns extra behagliga att bära mot huden.

Run and Relax Sava yogabyxor Black Soft and seamless full-length tights

I många av produkterna används bambu, som under senare år fått en hel del uppmärksamhet som funktionsmaterial. För plagg med bambu, se till exempel Run and Relax Sava Yogabyxor, eller Run and Relax Yoga Bh. Run and Relax svett-kollektion, är tillverkad i ett material som är snabbtorkande och speciellt anpassat för att absorbera fukt. På så vis förhindras instängdhet och längre, hårda träningspass möjliggörs.

Exempel på plagg ur denna kollektion, är Run and Relax Bandha Tights, och Run and Relax Hot Yoga Bh. Att uppnå balans mellan vardagens krav, arbete, nära relationer, det sociala livet och samtidigt vårda sin hälsa och leva aktivt, kan ofta vara utmanande. Run & Relax vill entusiasmera dig till att ta ett steg närmare den sunda livsstil du önskar ha i en hektisk tillvaro. Gör dig redo för att svettas ut och återställa din energi och inre balans på nästa yoga- eller pilatespass iförd kläder från Run & Relax!