Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Onzie yoga byxor

Onzie är ett företag som blandar det bästa elementen av traditionella yoga kläder med modern innovation och lite fantasi. Onzie har en filosofi att "hålla din träning utmanande och din garderob enkelt!" Resultatet är aktiva yoga byxor som är funktionella, flexibla och smickrande. Yoga är ett bra val när man vill börja träna igen, då yoga är känd för sina bra egenskaper. Som till exempel en förbättring i din hållning och immun försvars, som kan hjälpa till att förebygga sjukdomar. När man ska börja med yoga är det viktigt att du har rätt kläder på dig. Onzie yoga byxor är ett bra val då dom är slitstarka och andas lätt, dom är snabbtorkande och håller kroppen sval, torr och bekväm.
Minskande ordning

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Minskande ordning

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida

Dom är perfekta för olika typer av yoga, men kan även användas för pilates, spinning, simning, surfing, löpning eller annat. Dom kan även användas som vardagskläder eller i klor och saltvatten. Den bekväma materialen tillåter lätta övergångar mellan yogaställningar så smidigt som möjligt. Onzie yoga byxor finns i över 20 olika stilar och är utformade för att röra sig och sträcka med din kropp oavsett vilken typ av drag eller ställning du gör. Även om många olika typer av yoga delar en hel del gemensamma element, är det fortfarande viktigt att tänka på stilen av yoga du ska göra när du handlar för yoga kläder.

Om du ska träna Bikram yoga kan det vara bäst med korta byxor, men med yoga typer som Vinyasa och Hatha kan det vara bättre med långa byxor. Onzie erbjuder olika typer av byxor för olika typer av yoga. Du kan välja mellan capris, leggings, korta byxor och även lite lösare byxor som kan vara perfekt för Vinyasa yoga. Onzie uppfyller med rätt typ av byxor för rätt typ av yoga.