Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Skriv din egen recension

You're reviewing: Oskia Renaissance Gift Collection

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Oskia Renaissance Gift Collection

I lager

Product code: Oskia - Renaissance Gift Collection
1 100 kr
ELLER

OSKIA - RENAISSANCE GIFT COLLECTION
Ge gåvan av underbar hud med Oskia Renaissance Collection Gift Set. Denna trio av produkter samverkar för att rengöra, mjuka upp och återfukta huden samtidigt som den förbättrar hudens struktur och utseende. Med unika produkter utvalda ur Renaissance serien, är detta den ultimata hudvårdsuppsättningen.


Innehåller följande produkter: Oskia Renaissance Hand & Body Cream 150ml Ge din hud den ultimata lyxbehandlingen med Oskia Renaissance Hand and Body Cream. Krämen som är parfymerad med kamomill och ros mjukar upp och ger näring till huden för att bekämpa torrhet, förbättra utseendet och minska ålderstecken.


Oskia Renaissance Cleansing Gel 100ml: En innovativ, icke löddrande rengöring som smälter in i huden för att varsamt och effektivt avlägsna föroreningar och smink. Rengöringsgelen lämnar din hud balanserad, ren, frisk, och strålande. Huden känns mjuk och smidig. Gelen är rik på vitaminerna A, C, E och Omega 6 som rengör porerna på djupet och förbättrar utseende och textur på solskadad, torr och mogen hud.


Oskia Renaissance Mask 50ml: Innehåller naturliga fruktsyror (AHA), från passionsfrukt, druva och ananas, som arbetar för att varsamt exfoliera det översta hudlagret och rensa porerna. Mjölksyra minskar fina linjer och rynkor och gör huden mjuk och jämn. Denna mask är den ultimata avslappnande gåvan för din hud med en härlig konsistens och doft av rosor.