Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Skriv din egen recension

You're reviewing: Oskia Micro Exfoliating Balm

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Oskia Micro Exfoliating Balm

I lager

Product code: 200071
650 kr
ELLER

OSKIA MICRO EXFOLIATING BALM


Denna utsökta och krämiga exfolierande skrubb tar inte bara bort döda hudceller och orenheter, den innehåller dessutom näringsämnen som lämnar din hud med en förnyad lyster och en hälsosam utstrålning. Kombinationen av bland annat vitaminer och mineraler ger huden ett ungdomligt utseende som varar längre. Den kan anpassas utefter om du önskar en skonsam eller lite kraftigare exfoliering. I kombination med vatten, omvandlas den till en lätt rengöringsmjölk. Skrubben är rik på vitaminer och innehåller A, B1, B2, B3, B5, B6, C, D & E samt mineraler. Den innehåller dessutom MSM & Zinc Glycine, Prebiotika, Omega 3, 6 & 9, Nypon, Kukuinöt och Mandelolja.


Fördelar med OSKIA Micro Exfoliating Balm: Naturlig och närande rengöringsskrubb  som avlägsnar döda hudceller och rengör tilltäppta porer. Lämnar huden mjuk och skön och främjar hudens egen kollagenproduktion för effektiv återuppbyggnad. En allt i ett produkt för både kvinnor och män som rengör, exfolierar och bidrar med essentiella näringsämnen för en hälsosam hud.


Användning: Tvätta ansikte och hals och lämna huden fuktig. Smörj in en liten klick av produkten i ansiktet och på halsen med masserande rörelser med fingertopparna. Undvik kontakt med ögonen. Tillsätt eventuellt lite vatten för att skapa en rengöringsmjölk. Tillsätt ännu mera vatten för att upplösa MSM-kornen i krämen och skapa en mjukgörande mjölk. Produkten sköljs av med vatten och huden torkas försiktigt med en handduk. Denna skrubb är mycket skonsam och kan med fördel användas 2-3 gånger i veckan för en fräschare och lenare hud.