Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Skriv din egen recension

You're reviewing: Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black

Slut i lager

Product code: Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black
70 kr

Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black


Den tidlösa elegansen av ikoniska ögonfransar kommer aldrig att gå ur stil och Max Factor 2000 Calorie Mascara är sminkekvivalenten av den lilla svarta klänningen. Som absolut är ett måste i vardagen. Dess unika, upp till 3 gånger så stora volym har varit våra make-up artisters favorit i över 20 år.Den torkar snabbt och är kladdar inte. Ett bra val för känsliga ögon och kontaktlinser.

Användning:
Titta ner i en spegel och arbeta in mascara med borsten från sida till sida, rot till spets. Titta sedan upp för att applicera på dina nedre fransar och använd spetsen av borsten för att belägga varje ögonfrans för att skapa ett definierat utseende. Vänta tills mascaran har torkat lite innan du applicerar ett andra lager på dina övre ögonfransar.


Tips från Make-up Artisten: För att applicera mascaran, titta ner i en spegel och arbeta med mascaraborsten från sida till sida, rot till spets. Titta upp och applicera på dina nedre fransar. Använd bollspetsen på borsten för att belägga varje ögonfrans för att skapa ett definierat utseende. Vänta tills det har torkat lite innan du applicerar ett andra lager på dina övre ögonfransar.