Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Kundrecensioner

Review by Malin
Betyg
Tack för bra service! Fick jade rollern idag och den fungerar bra (Skrevs den 2018-06-26)
Review by Hannah
Betyg
Den jade roller jag har är ganska enkel, det är en slät sten av äkta jade som jag rollar över ansiktet på kvällen. (Skrevs den 2018-04-25)

Skriv din egen recension

You're reviewing: Jade rollern

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

I lager

Product code: jade_1
470 kr
ELLER

Jade rollern


Ge ditt ansikte omsorgen det förtjänar med denna lyxiga och vackra roller tillverkad av mineralen jade! Genom att inkludera denna jade roller i din dagliga hudvårdsrutin ger du ansiktet en välgörande massage som kan minska muskelspänningar, strama upp huden och minska fina linjer och rynkor. Då hudens dräneringsprocess från toxiner stimuleras av massagen, minskar svullnader och du får en klarare och jämnare hudton.


Jade roller större del används för kinder, panna, hals och dekolletage, medan den mindre är avsedd för partier kring ögon, näsa och mun. Jade rollern förs med ett lätt tryck över huden i lugna rörelser uppåt och ut mot sidorna av ansiktet. Perfekt också för att pigga upp huden vid tillfällen då du exempelvis fått för lite sömn och upplever påsighet i ansiktet. Förvaras den i kylskåp eller frys förstärks den uppiggande effekten och svalkan hjälper till att strama upp huden och minska svullnader. Använd fördelaktigen rollern på rengjord hud innan du applicerar hudvårdsprodukter. Till natten kan du använda olja eller ett serum tillsammans med rollern. Massagen underlättar för huden att mer effektivt absorbera produkter som appliceras. Håll jade rollern ren med tvål och vatten efter användning. Jade rollers är tillverkade av naturmaterial och varje produkt har ett unikt utseende. UPPLEV #1 BÄSTA JADESTEN ANSIKSROLLER
Med den bästa, Exklusiva kvalitén du kommer få av en JADESTEN Roller. Du Kommer Se FANTASTISKA RESUlTAT inom veckor!

SE YNGRE UT SNABBARE ÄN NÅGONSIN FÖRUT
Genom att rena din kropp från gifter med lymfedräneringen och rensa blockeringar i vävnader,
Det tillåter också rörelsen av lymf och energi (Chi) i Meridian-systemet, vilket ger harmoni och balans. Kunder beskriver deras Jadesten roller erfarenhet som ”upplyftande för kinder och käke, även ”Ger Lyster” till deras hy. Om du av någon orsak inte skulle vara nöjd, får du 100% dina pengar tillbaka. Vårt företag får vår stolthet från Kundservice och Kunderfarenhet. Ett absolut måste-ha för mjukare hy På Din Kropp. Med Lätt-att-följa instruktioner för Jadesten Roller.

För finare linjer och slapp hud: Använd Jadesten Rollern i avsett område med en Upp-och-ner Rörelse Med Din Hy. För Puffiga Ögon och Mörka ringar under ögon: Använd Jadesten rollern Första du gör på morgonen, direkt från Kylen för en extra svalkande och Blodkärlsdämpande resultat. För smärta och spänning i käken: Använd den Lilla Sidan av jadesten Rollern för att arbeta ut knutar, Över och Under käken, arbeta från kinden, ut nära örat och Ner till Din Nacke.

För Huvudvärk: Använd den stora och smala sidan av Jadesten Rollern på tinningen och hårbotten för en snabb lättnad.
För Nästäppa: Använd den smalare delen av Jadesten Rollern för att arbeta från en sida av näsan, Gå Ut Mot Örat. Pausa och Tryck på Punkterna På Utsidan av varje näsborre före du rullar igen. Rör ner mot din Nacke Följ Varje Drag för att dränera lymph.