Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 600 kr / Ring oss dygnet runt
0

Du har inga produkter i din varukorg.

Matilda


Hur fick du reda på den här festivalen?

Via posters som satt uppe på stan i Malmö där jag bor.

Berätta varför du är här?

Jag ville inspireras och pröva på lite olika former av yoga. Komma ut i naturen, hänga och bara ta det lugnt och koppla av. Komma ifrån stressen i stan, det andra livet lite och alla måsten.


Var det du som hittade yogan/ meditationen eller var det den som hittade dig?

Det var jag som sökte yogan, jag höll på lite med Kundalini yoga för några år sen, sen har jag prövat lite olika former av yoga, men jag gör det nog på lite mer chillbasis och blandat med lite meditation när jag gör det själv.


Vilka klasser har du gått på eller ska du gå på under festivalen?

Jag har varit på yogapass där man använder en boll, sen var jag på Inner yoga, några olika meditationer och vart och sett mycket artister som är här.

Vart föredrar du att yoga och meditera på?

Jag föredrar absolut att vara ute och kunna liksom verkligen koppla bort stad och rum, ute i naturen och bara connecta med det. Höra naturens ljud, då blir jag som mest lugn.

Vad tycker du om festivalen såhär långt?

Bara positivt, verkligen inspirerande. Dom har organiserat det väldigt bra. Det är väldigt internationellt. En härlig stämning mellan besökarna och artisterna som är så grounded, alla pratar och är vänliga med alla. En konsert jag var på igår slutade med att alla höll handen och typ kramade varandra, det är inte så många festivaler där det är så liksom.

yogafestival i Skåne - YOGALOVE
Varför tycker du att folk ska besöka den här festivalen?

För att bli inspirerad. Är man inne på Yoga eller meditation, lite spiritualitet, om man känner att man behöver fylla på dom depåerna lite så ska man absolut komma hit.

Har du hittat några nya vänner än?

I och med att jag kom hit med mina vänner så har vi mest vart lite för oss själva, men jag har pratat med många och haft jätte mysiga samtal med massa andra, så ja absolut!

Nu börjar yoga passet snart som jag ska gå på så jag tackar för ett trevligt samtal och går för att hämta min yoga matta.Där utanför mitt tält står en härlig man och jonglerar.

Kommentera