Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Yoga Stockholm

Yinyoga och Hatha flow Yogakurser och Drop in-klasser Yoga Stockholm

Yogayama: Stans största yoga-oas med unika möjligheter

Yogayamas fantastiska oas är nästan omöjlig at missa och så har den den Stockholms bredaste utbud! !

Yogayama rymmer tre fantastiska yogasalar, där några av de främsta yogalärarna undervisar elever på alla nivåer. Studion har också en luftig butik och en undangömd ekologisk restaurang på övervåningen, där du kan förlänga den yogiska upplevelsen med en raw food-tallrik ovanpå en avspännande yogaträning och träffa andra hungriga lunchgäster.

För ännu mer gemenskap kan du kolla upp yogafilmkvällarna. Tillsammans skapar de unika delarna en lika inspirerande som öppen helhet.

 

Yogayamas - Yogalove.se


Prisexempel: Drop-in 200 kr., Årskort 12 900 kr.
Allt från basicyoga och Hatha till Ashtanga, barnyoga, mindfulness och lärarutbildningar

Bikram Yoga Södermalm: Populär het yogaform i hög temperatur

Vil du återställa balansen, både mentalt och fysiskt? Och vil du tränas av kunniga lärare, som har genomgått intensiva utbildningar hos själva grundaren, av ett av de senaste tillskotten bland yogastilarna?

Då måste du prova Bikramyoga.

Bikram Choudhurys yogastil har blivit väldigt populär bland oss stela nordbor och bygger på klassisk Hathayoga, men utövas i värme och hög luftfuktighet, som hjälper till med att öppna upp kroppen riktigt ordentligt och säkrar, att man får svettas och stretcha ut rejält. På Bikram Yoga Södermalm kan du prova det heta tipset, som vill få dig i balans igen.

 

Bikram Yoga Södermalm

Prisexempel: Drop-in 250 kr. (endast medlemmar/förbokade grupper), Årskort 9 900 kr.
Typ av yoga: Bikram - Yoga Stockholm

Perfection: Bikramyoga på Östermalm

På centralt belägna studion, Perfection, hittar du också den varma yogaformen Bikram. På Perfection är den optimala träningen i högsätet. Eleverna uppmanas därför att komma med ett öppet sinne och även att anpassa kläder, kost och dryck för att uppnå maximalt utbyte av sin träning, som föregår i riktigt fräscha lokaler. Syftet med Bikramyoga är bland annat att rena kroppen och förebygga skador och hos Perfection kan du garanterat jobba upp smidighet, styrka och kondition på ett annorlunda och spännande sätt.


Prisexempel: Drop-in 220 kr, Årskort 9 650 kr
Typ av yoga: Bikram - Yoga Stockholm

Du Calme: Lyxig känsla på Nordens äldsta bikramstudio

Den varma yogaformen, Bikramyoga, är även i fokus på Du Calme. Varva ned i denna lyxkantade oas, där även den vackra miljön smittar av sig med sitt sköna lugn och komplimenterar effekten av själva Bikramyogan. Kroppen förbereds för att kunna hantera vardagen därutanför på ett stressfritt sätt och träningen passar alla olika nivåer. I detta refugium kan du kombinera styrka, kondition, avslappning och nedvarvning.

 

Du Calme stockholm

Prisexempel: Drop-in 220 kr., Årskort 12 995 kr.
Typ av yoga: Främst Bikram men även Yinyoga och gravidyoga

Yogashala: Ashtanga som i yogameckat Mysore

På den erfarna yogastudion Yogashala Stockholm kan du utöva Ashtangayoga, en yogastil, som har sitt huvudsäte i Mysore, Indien. Ashtangayoga är en dynamisk yogaform som föregår i grupp, men med möjlighet för att anpassa rörelserna efter eget tempo medan läraren justerar dina positioner.

På studion är det även möjligt att utöva lite lugnare yogaformer som Hatha yoga, gravidyoga och bebisyoga. Yogashala Stockholm erbjuder, med andra ord, personlig utveckling på alla nivåer.