Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Satu Tuomela Yoga Games 2015

Satu Tuomela: Vilken form av yoga är du lärare i? Varför valde du just denna form?

Jag undervisar i Yoga helt enkelt. Men det jag erbjuder är att det kommer från mig i sin mest autentiska form. Jag är främst lärare i Embodied Flow™ och Yin Yoga. Men jag har inte valt det. Jag hittade det i mig själv. 

Var kommer inspirationen till din undervisning ifrån? Och är det en speciell inspiration eller ett speciellt tema som du jobbar med just nu?

Satu Tuomela Åh, från många saker!

Allt som händer i detta fantastiska universum. Särskilt musik, naturen, kosmos och den eviga utforskningen av den mänskliga formen och sambandet mellan kropp och själ. Just nu är jag väldigt inspirerat och intresserat av balansen mellan själ och kropp.

Du ansvarar för en workshop på YogaGames i Stockholm. Vad kan man förvänta sig om man dyker upp?

Förvänta dig något annorlunda. Eller - ännu bättre - ha inga förväntningar als! Var bara öppen och redo för nya upptäckter.... Och fantastisk musik!

Skulle du kunna ge ett exempel på hur yoga speglar sig i ditt liv - utanför mattan?

Det gör mig hel. Det ger mig så mycket kärlek i livet. Mitt hjärta har vingar nu.

Vad är nästa steget för dig och din yoga? Vilken resa är du på och vart tar den dig?

Jag kommer fortsätta resa runt i världen och undervisa, utbilda nya lärare och surfa. Jag håller också på att bilda ett ställe i Nicaragua för healing och yoga... Eller något annat. Man vet aldrig vad som kommer hända. Jag är bara tacksam.

Dela med dig av ditt bästa råd till moderna människan, baserat på din yogaerfarenhet!

Lära dig att stanna för att kunna börja om.