Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 600 kr / Ring oss dygnet runt
0

Du har inga produkter i din varukorg.

Hur fick du reda på den här festivalen? Magnus

Hur fick du reda på den här festivalen?

Jag var på Ölands yoga festival, Space of Love, så var det några människor från Skåne där som rekommenderade mig denna festivalen.

Berätta varför du är här?

Programmet såg väldigt intressant ut, speciellt dom här musikgrupperna som är här, bland annat Sacred Earth och Tina Malia som är väldigt stora namn inom yogavärlden. Så när jag såg det så kände jag bara att jag måste åka.

Var det du som hittade yogan/ meditationen eller var det den som hittade dig?

Det var en resa när jag var i Florida för länge sen, så var jag på ett ställe där dom hade yoga på stranden. Så jag gick med i den klassen och tyckte det var magiskt att göra yoga.
Jag hade inte yogat tidigare så det var helt fantastiskt. Så följde jag den läraren hela den veckan i Florida och sen när jag kom hem så började jag ta klasser i Hatha yoga.

Vilka klasser har du gått på eller ska du gå på under festivalen?

Några Hatha yoga klasser och några Inner yoga, det är ganska lugna klasser som har vart väldigt meditativa.

Vart föredrar du att yoga och meditera på?

Jag föredrar utomhus, på sommaren gillar jag väldigt mycket att vara utomhus, gärna i parker med träd, grönska och mycket syre.

Vad tycker ni om festivalen såhär långt?

Väldigt bra, jag gillar att det är så vacker miljö. Alla som är här möts vid måltiderna och innan passen och så, det är välorganiserat med bra gemenskap och delaktighet.

Varför tycker du att folk ska besöka den här festivalen?

För att det är väldigt vackert här, väldigt öppen atmosfär och väldigt billigt jämfört med andra festivaler.

Har du hittat några nya vänner än?

Ja det har jag gjort, absolut, många!Det är väldigt lätt att ta kontakt och få kontakt här.
Det är mysigt också med morgon samlingen dom har varje morgon, här mellan träden, med olika övningar som ger bra gemenskap, man gör övningar i cirklar, sjunger tillsammans och dansar tillsammans, idag gjorde vi en Heart dans där man dansar och möter en annan människa, jätte fint.

Tack så mycket Magnus.

Det har blivit kväll och jag går och tittar på en grupp som uppträder, fantastiskt fint med alla människor som känns så fria. Alla klär sig i bekväma kläder, några barn ligger och sover tillsammans under några filtar, en kvinna ligger och mediterar mitt bland alla människor som dansar och sjunger, folk sitter i grupper och pratar och håller om varandra.
En väldigt fin dag och kväll men nu är det dags att gå och sova, tidig dag imorgon med morgon mediation / mindfulness kl 06.00 och morgon yoga 06.30.

På morgonen efter passen äter jag frukost i solen på gräset, då kommer en ung kvinna och sätter sig bredvid mig.

Kommentera