Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Global Yoga

Global Yoga

Vilken typ av yoga undervisar du i och varför valde du den/dem? 

Efter många års undervisande och praktiserande med många olika lärare valde jag till slut att helt enkelt kalla yogan jag praktiserar och lär ut för Global Yoga. Global Yoga har som grund att rikta sig mot 2000talets västerländska människa med allt vad det innebär (stelhet, för mycket stillasittande eller kanske hård/intensiv träning, stress, späckat schema, familj, jobb, högpresterande, sökande). Global Yoga har inga regler utan lägger tyngd på lärarens (som vi kallar för River Guide) egen praktisering, att den alltid ska finnas som grund. Global Yoga klasserna kan se olika ut beroende på behov och har alltid som syfte att möta deltagaren där hen är.

Vad inspirerar dig till din undervisning? 

Kärleken till mina medmänniskor. Jag vill bidra till en bättre värld och för mig handlar det om att börja älska sig själv, fylla på sin egen brunn. Jag tror då på att vi blir mer kärleksfulla, förstående och tålmodiga med våra medmänniskor och mot planeten vi bor på.

 

Är det något särskilt som inspirerar dig just nu?

Just nu är jag otroligt inspirerad av min lärare Maty Ezraty och hennes tydliga, klara,skarpa sätt att undervisa och förmedla yoga på.

Skulle du vilja ge något exempel på hur yogan reflekteras i ditt liv utanför mattan? 

Oj, så många gånger. Tänker minst 10 gånger om dagen att ”This is what I train for” hahah. Det kan handla om att cykla upp för backen för att komma i tid. Bära min dotter på axeln samtidigt som jag bär matkassar och rullar vagnen (som då är tom hahah), till att förlåta och gå vidare.

Vad är ditt bästa råd till den moderna människan utifrån din yogaerfarenhet? 

Not to tight but not to lose ;)

Det kan kännas obekvämt att stanna upp när man inte är van vid det, att sakta ner, att känna efter, men det är alltid värt det ;) De första stegen är de tuffaste. Skapa en daglig vana att vara med dig själv och lyssna in!

Var kan man yoga med dig framöver?

BALI under mars månad. Jag gör mitt första Global Yoga Vibes retreat dit den 22-29 mars, jag längtar ihjäl mig.

Sen är jag i Göteborg under våren, kom förbi Yoga Games 24-26 april eller häng med mig till NYC och upptäck yoga scenen där i maj.
Har även några magiska workshops inplanerade med lärare som inspirerar MIG - Inversion med Elaine Rydberg 11-12 april och Filosofi med Simon Kroon den 22-24 maj.