Köp yogautrustning här / Snabb leverans / Fri frakt över 199 kr / Ring oss dygnet runt
0

Your cart is empty

Skriv din egen recension

You're reviewing: BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 3 x 5 ml

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT 3 x 5 ml

Slut i lager

Product code: spashop_P0133
2 100 kr

BIOEFFECT 30 DAY TREATMENT, 3 x 5 ml


BIOEFFECT 30 DAGARS BEHANDLING är en intensiv anti-aging boost som överträffar dina förväntningar på vad en hudvårdsprodukt kan göra.


Denna intensiva anti-aging boost kommer radikalt ändra vad du kan förvänta dig från en hudvårdsprodukt. Genom att leverera huden med tre cellulära aktivatorer som vanligen hittas vid hög koncentration i yngre hud, levererar de verkliga, märkbara resultat, och förnyar de visuella egenskaperna hos en fast, strålande och ungdomlig hud. BIOEFFECT 30 DAGARS BEHANDLING är den första och enda hudvårdsprodukten som innehåller tre olika typer av cellulära aktivatorer som finns i människans hud, som replikeras i växter.


FÖRDELAR • Omformar ansikts kontur genom att strama och skärpa huden • Förnyar huden, vilket ger en hälsosam glöd och strålning • Minskar djupet och bredden på fina linjer och rynkor (i genomsnitt med 34%)


HUR MAN ANVÄNDER: BIOEFFECT 30 DAGARS BEHANDLING ska användas på ren hud varje morgon och kväll under en behandlingsperiod på 30 dagar. Efter rengöring applicera 3-4 droppar på ansiktet och nacken, var noga med att klappa försiktigt runt det känsliga ögonområdet.